Pazite, kaj mislite, medtem ko dajete denar od sebe.
V zraku · buzz buzz

Nimamo čarobne palčke, morda pa vam bodo te tehnike pomagale, da se bo stanje na vašem računu povečalo.

Če želite pritegniti bogastvo, morate vanj vlagati in ne samo čakati ali pa se zatekati k nezakonitim potem. Tukaj so štirje uroki, ki naj bi pomagali zmanjšati finančne težave. Če ne boste poskusili, ne boste nikoli vedeli, ali delujejo. Ti uroki ne vključujejo vmešavanja v duhovni svet, ne škodijo nobeni drugi osebi in so varni.

1. Denarni urok s skledo pomaranč

Potrebujete: stekleno posodo, devet pomaranč, zlate in zelene trakove, zeleno svečo, olje cimeta ali klinčke, pomešane s sončničnim oljem (ni obvezno).

Priporočljivo je, da ta urok izvajate ob novi luni, vendar ga lahko tudi vsak četrtek ali nedeljo, ki je blizu nove lune. Zmešajte vse sestavine in usmerite svoje misli in energijo na ta obred. Zdaj vzemite svečo in vanjo vrežite znak svoje valute. Če uporabljate tudi olje, ga drgnite po celotni površini sveče.

Prižgite svečo. Iztegnite roke. Zaprite oči in recite: “Kličem angele obilja.” Usmerite dlani proti trakom in pomarančam ter si recite: “Te sestavine napajam z magnetno svetlobo finančne blaginje.”

Vizualizirajte. Predstavljajte si mavrico svetlobe, ki se spušča po vrhu glave, k srcu in iz rok do trakov in pomaranč. Z zelenimi in zlatimi trakovi zvežite lok okoli pomaranče. Ko to storite, držite pomarančo v obeh rokah in govorite: “Odpiram vrata obilja in v svoje življenje vnašam neskončno bogastvo.” Pomarančo odložite in isto ponovite z drugimi. Ko končate, držite roke skupaj in recite: “To je končano. Hvala, hvala in hvala. Blagor bodi. In tako je.” Ob plamen sveče postavite posodo, polno pomaranč. Sveča naj v celoti zgori. Na koncu zakopljite pomaranče v noči polne lune ali dan po njej v zemljo.

Lahko jih tudi pojeste, toda v tem primeru je treba lupine zakopati v zemljo. Privežite vse trakove skupaj, lahko jih uporabite tudi za dekoracijo v hiši. Nato počakajte, da denar čez čas pride na vašo pot.

2. Denarnica, polna močne čarovnije

Ta urok je tako preprost kot poraba denarja. Denarnica je simbol bogastva. In kdo ne bi hotel, da je polna denarja? Pri tem naj bi bila pomembna barva vaše denarnice. Tako se priporoča, da kupite denarnico rdeče ali rjave barve. Glede na barvno psihologijo imata rdeča in rjava frekvence, ki pritegnejo denar. Rdeča predstavlja neizmerno moč, strast in ambiciozne ideje, rjava pa občutek varnosti in spokojnosti.

3. Pazite, kaj mislite, medtem ko dajete denar od sebe

Nekateri so srečni, ko prejmejo kakršnokoli vsoto denarja, tudi kovanec, ki ga najdejo na tleh, drugi si mislijo “zakaj ne bi še več”. Nekateri so srečni, ko ga dajejo od sebe, drugi pa so polni frustracij in skrbi. Vaše misli so veliko močnejše, kot si mislite. Vse, kar morate storiti, je, da spremeniti miselnost.

Ko plačujete za hrano, elektriko ali kaj drugega, si v mislih zašepetajte: “Dragi denar, povej svojim prijateljem po svetu, da prideš nazaj k meni čez teden/mesec dni v njihovi družbi, v še trikrat večjih količinah.” Potem spustite svoj denar z zaupanjem, da se vam bo vrnil. Pustite, da gre brez zamer. To je najpomembnejši del: vaše misli bodo neposredno vplivale na rezultate. Vesolje bo našlo načine, kako vam vrniti denar.

4. Zrcalni urok

Gre za zelo preprost urok, ki ga izvedete z ogledalom. Vse, kar morate storiti, je, da med denar v denarnici postavite majhno ogledalo. To naj bi pomenilo množenje vašega bogastva čez noč. Vendar pazite, da denarnice nikoli ne pustite prazne, saj bi to prineslo nasproten učinek.

Povsem naravno je, da v primeru manka denarja uporabite različne načine za njegovo pridobitev. Nič ni narobe. Razumeti pa morate, da se ni dobro igrati z rituali ali kakršnokoli drugo vrsto magije, prav tako se pri pridobivanju denarja ne smete zatekati k nelegalnim načinom. Pomembno je, da še naprej trdo delate. Ne morete sedeti doma in izvajati urokov ter pričakovati, da bo denar padel z neba.

Pa nikar ne pozabite, denar ne more kupiti sreče, vendar pa lahko odklene številna vrata.

“Denar je mazivo. Omogoča vam, da skozi življenje ‘drsite’, namesto da ‘škripa’, ko se mukoma prebijate skozenj. Denar prinaša svobodo – svobodo, da si kupite, kar si želite, in svobodo, da v prostem času počnete, kar želite. Denar vam omogoča, da uživate v vseh dobrih rečeh, ki jih življenje ponuja, in da pomagate drugim do nujnih življenjskih potrebščin. Povrhu tega vas denar razbremeni potrebe, da bi energijo vlagali v skrbi zaradi pomanjkanja denarja.” – T. Harv Eker

“Denar! To je ena izmed najbolj čustvenih stvari v našem življenju. Veliko ljudi se je pripravljenih odreči stvarem, ki jim pomenijo veliko več, samo da bi imeli denar: prekoračili bi meje, ki so si jih postavili, zapostavljali družino in prijatelje, si celo uničili zdravje. Denar je močan vzvod v našem svetu, ki je povezan tako z veseljem kot z bolečino. Prepogosto ga izrabljamo za merjenje kakovosti življenja in tistega, kar imamo ali česar nimamo.” – Anthony Robbins


ilyuza-mingazova-umPQb7L4Hu0-unsplash Oprosti, ampak TI si razlog, da si nesrečen! shutterstock_623804987 Najlepši ljudje so rojeni prav v tem astrološkem znamenju! brooke-cagle-QJ1j4HOdNtI-unsplash 20 nasvetov za osebno rast, ki resnično delujejo! shutterstock_533093401 Feng Shui ljubezni: kako s pozitivno energijo v življenje privabiti ljubezen? ·