4 značilnosti ženskarja, ki nikoli ne bo le tvoj
V zraku · odnosi

Ženskar je zelo vešč manipulator, ki te bo s svojimi romatičnimi gestami in komplimenti prepričal, da si zanj najpomembnejša na svetu. Istočasno pa bo budno spremljal, kakšna dekleta so okoli njega. Bodi pozorna, da se ne ujameš v njegovo mrežo.

Ženskarji so vajeni, da pozornost žensk pridobijo tako, da jih kupujejo z darili in romantičnimi gestmi. Videti so dobro in imajo fine manire, ko jih spoznate, pa jih želite spremeniti.

Te 4 značilnosti ženskarja odkrivajo, da nikoli ne bo le tvoj, ker ga ne boš uspela spremeniti.

Vsi vas svarijo.

Če te vsi opozarjajo na to, da je tvoj partner menjal partnerke in jih tudi zdaj, ko sta vidva v razmerju, a tega ne veš, razmisli o njihovih opozorilih.

Preveč je romantičen.

Romantični moški so izjema in bi morala biti srečna, če ob sebi imaš bitje, ki te želi osrečiti. Vendar bodi pozorna, če te skuša kupiti z darili.

Ženskar je džentelmen.

Biti džentelmen ni nič slabega, saj nam primanjkuje moških, ki imajo manire, a ženskar se bo vedel kot najboljši moški na svetu, ker te želi ujeti v svojo mrežo. Hitro bo vstopil v odnos, a ne bo želel biti v razmerju s teboj.

Ženskar je popoln.

Ženskarji odlično igrajo. Hodili so že s številnimi ženskami, zato vedo, kaj morajo narediti v točno določenem trenutku in kako se vesti, da dosežejo tisto, kar želijo doseči.

6 astroloških kombinacij, ki v romantičnih odnosih ne gredo skupaj. 6 astroloških kombinacij, ki se ne ujemajo v ljubezni shutterstock_485085364 4 razlogi, zakaj lahko varajo tudi tisti, ki so v razmerju srečni Zaradi tega te lahko zapusti tudi ženska, ki te ljubi. Zaradi tega te lahko zapusti tudi ženska, ki te ljubi 10 norih dejstev o spolnosti, ki jih niste poznali 10 norih dejstev o spolnosti, ki jih niste poznali ·