Candice Swanepoel
Utrip mesta · moda

Candice Swanepoel je ena najbolje plačanih manekenk na svetu. Zakaj, zgovorno priča njeno izklesano telo domala sanjskih mer (84-59-88), svoje pa dodajo še polne ustnice in modre oči. Nič čudnega torej, da je južnoafričanka zadnja leta vroča roba in da jo najdemo tudi v jati Victorijinih angelčkov. S strani modne skavtinje je bila opažena na bolšjem trgu v Durbanu (JAR) pri rosnih 15. letih.

Candice Swanepoel prihaja iz Južne Afrike, kjer je odraščala na mlečni kmetiji, v modno stratosfero pa je poletela potem, ko je postala obraz in telo znamke spodnjega perila Victoria’s Secret. Imela je čast, da je na modni reviji leta 2013 nosila njen najbolj zaželeni, z več kot 4200 diamanti posut in 10 milijonov dolarjev vreden modrček. Posnela je tudi mnogo reklamnih kampanj (za Diesel, Versace, Nike, Guess,…) in krasila naslovnice številnih znanih revij, kot so Vogue, GQ, Elle, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar in Marie Claire, na modnih pistah pa zastopala ”barve” Dolce & Gabbane, Tommyja Hilfigerja, Jean Paula Gaultiera, Chanela in mnogih drugih.

PREBERITE ŠE: #4 – Doutzen Kroes – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Candice SwanepoelOdpri galerijo

Doutzen Kroes #4 – Doutzen Kroes – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Miranda Kerr #3 – Miranda Kerr – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Cara Delevingne #2 – Cara Delevingne – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 cover-adriana-lima #1 – Adriana Lima – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 · · · ·