shutterstock_507957712
Utrip mesta · destinacija

Poletne počitnice se zaključujejo, šola pa se bo začela. Izkoristite preostali čas za odhod na roadtrip s svojimi prijatelji, ki vas bo malo stal, prinesel pa bo veliko dobrih spominov.

V zadnjem času so roadtripi postali zelo popularna vrsta potovanja, na katerem se zberejo prijatelji, pari ali družina, ki se sproščajo kar ‘na cesti’. Če pogledamo visoko v nebo, se je poletje pri nas začelo, čeprav ga bo uradno kmalu konec. Izkoristite zadnje sončne žarke pred začetkom šole in se odpravite na ‘last minute roadtrip’. Tu je pet idej, v katero smer se zapeljati in ustvariti čim več spominov.

1. Do prijatelja, ki je najbolj oddaljen.

Če kateri od tvojih prijateljev živi daleč, se odpravite v njegov kraj in ga dobro raziščite. Zanimivo bo videti, kje je eden od tvojih prijateljev odraščal in preživel celotno otroštvo. Če si odpočijete pri njem doma, pa se pripravite na tiste neugodne, smešne zgodbe staršev.

2. V majhno mesto, o katerem ste se učili v šoli.

Jasno je, da med počitnicami ne želiš razmišljati o šoli in predmetih, a verjetno ti je ostal v spominu kakšen kraj, ki te je navdušil. Obišči ga. Roadtrip je idealna priložnost, da ga vidiš, a prepričaj se, da je ta destinacija zate in tvoje prijatelje tudi dosegljiva.

3. Mesto, ki si ga videl v svoji najljubši nadaljevanki.

Saj veš, da je veliko mest, ki so postala slavna zaradi snemanja kakšnih filmov ali nadaljevank. In da turisti s celega sveta prihajajo v te kraje, le da bi si ogledali, kako je tam zaigral sceno njihov najljubši igralec. Če ti je kakšno tako mesto blizu, se brez razmišljanja odpravi tja.

4. V mesto, v katerem se odvija epski dogodek.

Konec poletja je tako grenak, ravno zato ker se s septembrom začnejo najboljši dogodki. Namesto da se odpraviš na iste destinacije vsako leto, raje pojdi na kakšen epski dogodek, ki je drugačen od vseh, ki si jih do zdaj obiskala. Obišči dogodek, nato pa si še oglej, kaj ta kraj ponuja.

5. Naključno mesto

Včasih potrebuješ malo, da dobiš zelo veliko. V tem primeru zemljevid svoje države in domišljijo. Z zaprtimi očmi naključno s prstom nameri, kam te bo ‘usoda’ popeljala. Tam, kjer tvoj prst pristane, tja greš. Pa brez goljufanja.

ezgif.com-webp-to-jpg (6) Ta psihedelična hiša v obliki kače, je eden najbolj nadrealističnih Airbnbjev na svetu shutterstock_1044339595 Priložnost zamujena, ne vrne se nobena: 7 potovanj, ki si jih privošči brez otrok fotke Na tem otoku se lahko fotografirate s prijaznimi kratkorepimi grmičarskimi kenguruji 29403895_183760295597124_5596511187492667392_n 12 neklišejskih all-inclusive resortov, ki vas bodo očarali · · ·