Capture-1 copy
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Dolgotrajni leti znajo biti še kako naporni. Kričeči otroci, neprijazno osebje in neudobni sedeži pripomorejo k temu, da le še nestrpno čakate na pristanek. Za to, da bo let minil hitreje, lahko v največji meri poskrbite sami.

Katerih 5 zabavnih iger za pametni telefon bo pripomoglo k temu, da bo let minil kar se da hitro?

Aquavias

Verjetno si je redkokdo ob malih nog želel, da bi nekoč postal arhitekt, ki načrtuje rimske akvadukte. Če menite, da ste eden izmed teh ljudi, lahko Zdaj priložnost zgrabite z obema rokama. Za izgradnjo vodnega omrežja boste potrebovali približno 4 ure in 45 minut časa. Rimski imperij vam bo hvaležen.

Igra je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Monogolf

Uporabnik se preizkusi v monogolfu, različici minigolfa, pri kateri je žogico treba v luknjo spraviti v eni potezi. Igro, v kateri vas pričakuje kar 150 lukenj, je mogoče dokončati v 2 urah in 40 minutah.

Igra je na voljo za operacijski sistem Android.

Dissembler

Če si želite let zapomniti po barvitosti, je igra Dissembler popolna izbira. Od vas zahteva, da sestavite sestavljanko glede na barve njenih delov. Za to boste potrebovali približno 3 ure, lahko pa se odločite tudi za igranje v neskončnem načinu.

Igra je na voljo za operacijski sistem iOS.

Causality

Vesoljska pustolovščina od vas zahteva, da astronavte, ki so na prvi pogled v izgubljenem položaju, rešite smrti. Da bo vaša naloga lažja, boste imeli ves čas nadzor nad časom. Igra vam bo vzela približno 4 ure. Astronavti vam bodo hvaležni.

Igra je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Fish & Trip

Z igro, ki se odvija v oceanu, se lahko pripravite na počitnice ob obali. Vživite se v vlogo majhne ribe in poskusite preživeti ob plavanju v morskih globinah. Za dokončanje igre boste porabili 2 uri in 45 minut.

Igra je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

wikicompass WikiCompass: kako Wikipedio preobraziti v osebnega vodiča? ryan-franco-263030-unsplash Top 4 aplikacije za nosečnice Ali vas zanima, iz katerih melodij je sestavljena vaša najljubša pesem? WhoSampled: novi Shazam, ki ga boste oboževali vsi ljubitelji glasbe Snapchat bo kmalu namenjen tudi opravljanju nakupov. Preko aplikacije Snapchat bo kmalu mogoče nakupovati · · · · ·