shutterstock_773756929
Utrip mesta · zdravje & lepota

Veste, da je na povprečni obrvi okoli 250 dlačic? Ta informacija nam daje odgovor na vprašanje, zakaj so ženske tako obsedene z njihovo popolno obliko. Ker pač morajo spraviti v red tolikšno količino dlačic. S temi petimi izdelki in nasveti, kako jih uporabljati, vam bo to uspelo doseči. Končno.

Kaj potrebujete za popolne obrvi, ki niso videti kot čoko banana rezine?

Ščetka

Najbolj pomembna stvar pri urejanju obrvi je ščetka. Z njo lahko oblikujete obrvi tako, kot si želite. Pomembno je le, da ščetko vzdržujete, saj se zelo hitro umaže. Ali pa kupite več ščetk za enkratno uporabo.

Škarje

Zelo pomembno je, da pri urejanju obrvi uporabljate majhne škarje. Z njimi boste odstranili štrleče dlačice. Najbolje je, da s prvo ščetko uredite obrvi tako, da sledijo naravni rasti dlačic , nato pa jih uredite s škarjami.

Pinceta

Po ščetkanju in rezanju dlačic, je čas, da izpilite videz vaših obrvi, in sicer jih oblikujte tako, da populite tiste dlake, ki kvarijo obliko obrvi.

Svinčnik za obrvi

Pri svinčnikih je zelo pomembno, da se njihova barva ujema z barvo vaših obrvi, las in tona kože. Tudi kakovost svinčnika je pomembna, saj ne želite, da se barva na vaših obrveh ‘stopi’. Želite si doseči naraven videz! Naloga svinčnika je, da ustvari volumen.

Puder za obrvi

Svinčnik sicer zagotovi volumen obrvi, vendar bo le puder za obrvi ustvaril najbolj naraven videz. Začnite s svetlejšim odtenkom pri začetku obrvi in zaključite s temnejšim.

maxresdefault (3) Testimatic: prvi avtomatski pregledovalnik testisov na svetu 7 načinov, kako odmašiti nos po naravni poti. 7 načinov, kako nos odmašiti po naravni poti roberto-nickson-g-460874-unsplash Znanost odkriva, kdaj tvoje telo pokuri največ kalorij, medtem ko ne počneš nič duncan-shaffer-485186-unsplash Ups! To se dogaja v tvojih možganih in telesu, ko kadiš marihuano · · ·