shutterstock_1186049257
V zraku · buzz buzz

Praktično vsak človek si želi biti ljubljen. Čeprav se bodo vselej našli ljudje, ki bodo do vas negativno nastrojeni, pa vam ni treba skrbeti zanje. S svojo zabavno osebnostjo jim lahko preprosto zaprete usta.

Kako lahko preverite, ali vas imajo ljudje res radi? Znanost meni, da simpatična oseba poseduje pravo kombinacijo pozitivnih značajskih potez.

Glenn Geher je doktor psihologije, ki službuje na newyorški univerzi SUNY New Paltz. Po desetletjih kvantitativnih raziskav na področju človekove osebnosti je prepričan, da je zabaven značaj sestavljen iz 5 značilnosti.

1. Ekstravertiranost

Človek, ki je odprt in uživa ob spoznavanju novih ljudi in kultur, je v družbi vedno dobro sprejet.

2. Čustvena stabilnost

V življenju se moramo včasih soočiti z neprijetnimi stvarmi. Ključno je, da tudi v težkih trenutkih ostanemo mirni in pozitivni.

3. Dovzetnost

Nove ideje in načini razmišljanja velikokrat pripomorejo k boljšim rezultatom.

4. Vestnost

Če boste pri svojem delu marljivi, natančni in organizirani, si boste prislužili spoštovanje sodelavcev.

5. Podpora

Vaši prijatelji in bližnji vas bodo, če jim boste vedno stali ob strani, cenili še toliko bolj.

Ali se lahko pohvalite z vsemi naštetimi lastnostmi? Če je temu res tako, smo prepričani, da ste v družbi izjemno priljubljeni.


shutterstock_663754099 Preminuli Stephen Hawking je napovedal, kako bo človeštvo preživelo jeshoots-com-606648-unsplash Zato se na portalih za gledanje filmov in serij nikoli ne moreš odločiti, kaj bi gledal younger-3 9 stvari, ki jih bodo razumeli zgolj milenijci, in tako je tudi prav UVT4JCWDF5AXFOWPUJOSSMH7ZI Zakaj so učitelji odlični partnerji? · · ·