shutterstock_734822857
V zraku · astrologija

Življenje z žensko, rojeno v znamenju škorpijona, je lahko zelo srečno, a le, če boste znali spoštovati njeno voljo.

Škorpijoni so nagnjeni k nenadnim, nepričakovanim spremembam, preobrazbam in izbruhom. Njihova identitea je zelo močna in ko pokažejo svojo temno stran, pustijo vtis, ki ga drugi ne pozabijo tako preprosto. Čeprav so to zelo inteligentne ženske, se jim NIKAR ne zameri. Tukaj je 5 lastnosti, ki na to jasno namigujejo.

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, so odločne, kar je lahko včasih tudi problematično.

Ko se škorpijon odloči, da pride do vrha ali pa želi doseči cilj, mu to uspe, pri tem pa se izvrstno izkaže. To so dominantne osebe in v službi ponavadi na visokih pozicijah. V njih se skriva nagon, ki poruši vse prepreke.

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, so domiselne, inteligentne in imajo neodvisen um.

Škorpijoni so rojeni vodje in v bistvu jih sploh ne briga, ali jim boste sledili ali pa tudi ne. Tudi Pablo Picasso je bil škorpijon. Človek, ki je videl umetnost svoje dobe a se odločil, da gre v svojo smer. In to je ta velika škorpijonova energija na delu. V bistvu niso poročeni s preteklostjo, kar jim omogoča, da imajo vedno sveže ideje in inovacije.

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, so samozavestne.

Škorpijoni ne slišijo besed “Ne”, “Ne moreš”, “Ne smeš”. Ne čakajo na vabilo, da bi se nekje pojavili. Če želijo nekam priti, se bodo tam preprosto pojavili, polni samozavesti, in vseeno jim bo, kaj drugi mislijo o tem. Njihova energija pa je tako nalezljiva, da jim bodo prijatelji takoj sledili.

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, so čustvene in imajo zelo dobro intuicijo.

So v stiku s svojimi čustvi in so polni sočutja do drugih. Škorpijoni so tako intuitivni, da jih nekateri zaradi tega ne marajo, saj imajo občutek, da jih berejo kot knjigo in pred njimi nič ne morejo skiti. Ljudje, ki se z energijo in globino škorpijona dobro razumejo, so lahko prepričani, da imajo ob sebi dobrega prijatelja, polnega empatije.

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, so zelo maščevalne.

Ko se jim nekdo zameri, se ponavadi maščujejo. Izdaje, prevar in slabih namenov ne pozabijo tako zlahka. Zato ne poskušajte izigravati škorpijonov, saj so nagnjeni k dramatični reakciji.


priscilla-du-preez-vuXS3RvU7dw-unsplash (1) Horoskop 2020: 3 znamenja, ki bodo imela v ljubezni največ sreče austin-distel-IUitg35kAH0-unsplash Horoskop 2020: teh 5 astroloških znamenj bo zagotovo obogatelo Horoskop za 2020: katera znamenja bodo najsrečnejša? Horoskop za 2020: katera znamenja bodo najsrečnejša? toa-heftiba-xLUwi3yDNb0-unsplash Najboljši moški ljubimci so rojeni v teh astroloških znamenjih! · ·