PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Tako kot obstaja čokolada s čilijem, obstajajo “kul” modnih elementov, za katere ne bi nikoli rekli, da sodijo skupaj. 5 modnih kombinacij, s katerimi nam ne more spodleteti, dokazuje, da se dva različna svetova lahko združita v privlačno popolnost.

Predstavljamo vam 5 modnih kombinacij leta 2015, s katerimi nam ne more spodleteti in so enostavno “kul”.

Modna kombinacija 2015: Smaragdno zelena in črna

Modna kombinacija: smaragdno zelena in črnaOdpri galerijo

Globoka zelena, ki elegantno odseva z uhanov, krznenih ovratnikov in kril, odlično popestri drugače popolnoma črno paleto našega stylinga. Kombinacija, ki je popolna za večerni izhod in obisk gala prireditve.

Modna kombinacija 2015: Krzno in jeans

Modna kombinacija: Krzno in jeansOdpri galerijo

Krzno in jeans sta od 70-ih let prejšnjega stoletjo enostavno ena izmed najboljših boemsko-glamuroznih kombinacij in dandanes zaznamujeta stil mnogih zvezdnic ter modnih ikon.

Modna kombinacija 2015: Leopardji vzorec in rdeča

Modna kombinacija: Leopardji vzorec in rdečaOdpri galerijo

Opaznemu leopardjemu vzorcu se – poleg črne, bele in jeansa – izjemno dobro poda rdeča, ki naj obarva naše ustnice ali pa zažari v obliki “clutch” torbice v naši roki. Vibranta kombinacija je privlačna za divji večer s prijateljicami, popolnoma brez strahu pa si jo lahko privoščimo tudi za vsakdanji videz. Pazimo le, da ju kombiniramos sicer nevtralnim ozadjem.

Modna kombinacija 2015: Črte in usnje

Modna kombinacija: Črte in usnjeOdpri galerijo

Pomislimo na lepotice iz 60-ih in na sodobne modne poznavalke, ki kraljujejo na blogih z ulično modo. Kombinacija šik francoskih črt in surovega usnja je moderna klasika, ki enostavno vedno “uspe”.

Modna kombinacija 2015: Sandali in nogavice

Modna kombinacija: Sandali in nogaviceOdpri galerijo

Moda vedno znova dokazuje, da je med drugim tudi igriva. Poigrajmo se in svoje stylinge osvežimo z navihanim poudarkom, ki ga zagotovi kombinacija nogavic in sandal. Pri tem je seveda potrebno paziti po kakšnih nogavicah posežemo, saj morajo te izgledati brezhibno.

H&M Studio kolekcija Glamurozna H&M Studio kolekcija za modno pomlad 2015 PicMonkey Collage Ženske frizure 2015: Najnovejši trend barvanja las je “balayage” naslovna 2 Ženska modna sončna očala 2015 Ženske frizure 2015 Ženska frizura 2015: V trendu je prečka na sredi glave ·