Načini, kako obdržati razmerje na daljavo.
V zraku · odnosi

Oddaljenost od ljubljene osebe, manko osebnega stika, močnega objema, strastnega poljuba in glasu ljubljene osebe lahko prepogosto terjajo svoj davek. Da ne bi prehitro vrgli puške v koruzo in prekinili odnos z ljubljeno osebo, so tu načini, kako – kljub razdalji – obdržati svoje razmerje.

Ljubezen na daljavo lahko ohranite s preprostimi, majhnimi dejanji:

Ohranjajta digitalno komunikacijo.

Ker ljubljeni osebi ne morete v živo povedati tistega, kar si želite, svoja spletna sporočila popestrite, da nadomestite pomanjkanje resničnega pogovora. Medsebojno se vsak dan prijazno pogovarjajta o tem, kako sta preživela dan, povejte ljubljeni osebi tudi, da jo pogrešate in si želite, da bi bila skupaj.

Bodita pozorna na šume v komunikaciji.

Že eno samo ločilo lahko popolnoma spremeni pomen vašega sporočila – stvari, ki ji v resničnem pogovoru izrečemo, zvenijo drugače kot takrat, ko so napisane, zato pazite, kaj in kako pišete, ter se prepričajte, da veste, da vaša ljubljena oseba sporočila ne bo narobe razumela.

Uporabljajta FaceTime.

FaceTime, Skype ali kakšna druga platforma, prek katere se lahko gledata, vama bo zelo v pomoč, saj bosta tako dobila občutek, da sta skupaj, ker bosta slišala glas drug drugega in ponovno obudila spomin na glas ljubljene osebe.

Pošiljajta si presenečenja.

Če sta zelo dolgo časa ločena drug od drugega, je najboljši način, da popestrita vajino razmerje, darilo. Ker majhne stvari štejejo, si pošiljajta kakšna simbolična, ljubka darila ali svojo fotografijo, ki vas bo “prisilila” v to, da razmišljata drug o drugemu.

Bodita predana drug drugemu.

Drug drugemu zaupajta, bodita pa tudi potrpežljiva in zelo predana. Če je vajin odnos močan in sta prepričana, da imata drug drugega  rada, vama razdalja ne bo predstavljala problema. Naj vas ne vodi pregovor daleč od oči daleč od srca.

shutterstock_603084791 10 vročih stvari, ki jih mora poskusiti vsak par Tako vesta, da ne moreta živeti drug brez drugega Tako vesta, da ne moreta živeti drug brez drugega … shutterstock_572240722 Kako dolgo traja, da se ženska zaljubi? john-schnobrich-523549-unsplash 5 brutalno iskrenih faz, skozi katere greš, ko vidiš, da vajin odnos nima smisla · · ·