shutterstock_406458826
V zraku · odnosi

Takšne ženske vedo, da sreča izhaja iz njih samih!

Kateri so največji aduti poželjivih, seksapilnih in erotičnih žensk?

Erotične ženske se ne zapletejo prehitro v intimne odnose

Erotična ženska je sproščena in uživa v spolnosti, a raje počaka, preden se z novim partnerjem spusti v intimne odnose, še posebej, če želi predano, dolgoročno vezo. Daleč od tega, da bi te ženske omejevala kakšna pravila: one preprosto vedo, da ima hitenje v spolnost z novim partnerjem previsoko ceno. Dokler namreč držijo razdaljo, lažje ocenijo, kaj pravzaprav išče moški. Zato se jim ne mudi in ne dovolijo, da bi moška nestrpnost zanje predstavljaja pritisk.

Strastne so v vsem, kar počnejo

Ženska, ki izžareva seksapil, ni odvisna od svojega partnerja. Moški ji lepša življenje, a ni njeno življenje. Medtem ko nekatere ženske napačno od življenja s partnerjem pričakujejo izjemno bližino, sproščena in samozavestna ženska ve, da njena neodvisnost ni ovira, temveč priložnost za lepšo vezo. Ženska, ki svoje življenje napolnjuje z zanimivi izkušnjami, ima cilje in jih uresničuje, je zelo privlačna!

So čustveno stabilne

Ženske, ki so erotične in močne, so v veliki meri tudi čustveno stabilne in mirne ter znajo nadzirati svojo jezo. Poželjive ženske vedo, da sreča izhaja iz njih samih! Stabilnost torej ustvarjajo tako, da iz različnih virov zadovoljujejo svoje čustvene potrebe: gredo ven s prijateljicami, redno telovadijo, osvobodijo se stresa z različnimi relaksacijskimi tehnikami … Tako so lahko s partnerjem lažje tople, nežne, polne razumevanja in ljubezni. Erotične ženske vedo, da lahko samo z uravnoteženim življenjem dosežejo srečno in uspešno zvezo.

Poznajo svoje meje

Močne in seksapilne ženske se ne bojijo ter jasno in svobodno izražajo svoje mnenje. To se nanaša tudi na meje, ki jih želijo postaviti v vezi: v spolnem življenju kot tudi v drugih elementih odnosa. Ne zahtevajo posebnega ravnanja z njimi, pričakujejo pa določen nivo spoštovanja in ni jih strah, da izrazijo svoje potrebe.

Ne gredo z glavo skozi zid

Ženske se danes borijo s številnimi pritiski: kaj jedo, kako biti vitke, kdaj je pravi čas za poroko, za otroka, kaj je prava kariera … Takšni pritiski ne samo da zavirajo razvoj in utrjevanje ženskosti, ampak vodijo tudi do napačnih določitev in posledično do žalostnih razhodov. Erotična ženska je prepričana vase in v svoje lastnosti, življenje drži v svojih rokah, ljubezni da priložnost vsak dan. Če začuti, da to ni iskreno in pravo partnerstvo, se raje odloči za samsko življenje, saj močni ženski ni težko biti sama.

igor-starkov-iOanU6OxLHA-unsplash Magnet za nasprotni spol: takšno obnašanje je največji afrodizijak za moške shutterstock_1386982622 Ga pogrešaš? Počakaj. Ne piši mu. Ne še! toa-heftiba-a7XUtljVEMc-unsplash To je tihi ubijalec partnerskega življenja: vse težave nastajajo zaradi te ene stvari! analise-benevides-12tcYhVpOYY-unsplash Najpomembnejše vprašanje v zvezi: če si ga nenehno zastavljata, se nikoli ne bosta ločila