cover-napake-prvi-zmenek
V zraku · buzz buzz

Zmenki so lahko eden izmed najbolj zabavnih dogodkov, marsikdaj pa se spreobrnejo v našo najhujšo nočno moro. Vendar pa imamo v nasprotju s prepričanji večine določeno mero nadzora nad uspešnostjo romantičnega večera. Raziskava v Združenih državah Amerike je v vzorec vključila več kot 2000 samskih posameznikov, ki so povedali, kaj je na zmenkih absolutno prepovedano početi. 5 največjih napak, ki jih lahko narediš na prvem zmenku, si lahko prebereš v tem članku.

Predstavljamo vam seznam reči, ki so absolutno prepovedane na prvem zmenku in se jih morate izogibati, če želite uspešno začeti romantični odnos.

1. Gledanje v telefon

Najhujša izmed vseh napak je zagotovo gledanje v telefon med zmenkom. Seveda je razumljivo, da je tempo življenja tako hiter, da nas lahko včasih nedosegljivost stane kariere. Vendar je to nekaj povsem drugega, kot če med zmenkom brskamo po Facebooku ali Instagramu.

2. Čik pavze

Čeprav tako imenovane “čik pavze” nikoli niso ogrožale romantičnega življenja Jamesa Bonda, pa je raziskava pokazala, da večina navadnih smrtnikov ne dopušča takšnega vedenja. Problem pa seveda izgine, če sta oba kadilca.

3. Nesramnost

Če želiš dobiti možnost za drugi zmenek, predlagamo, da nisi nesramen. Ne do svoje simpatije, ne do natakarjev in ne do prodajalca pokovke v kinu.

4. Govorjenje o svojih bivših

Ta napaka je prava past. Na zmenkih, še posebej takšnih, na katerih se razvije intimni pogovor, nas hitro zavede, da začnemo svoji simpatiji razlagati o svojih bivših partnerjih. Medtem ko je to zagotovo tematika, ki se je je treba lotiti pozneje v odnosu, pa nikakor ni primerna tema za prvi zmenek.

Ko nimata ničesar skupnega …

Slednjemu bi težko rekli napaka, je pa zagotovo eden izmed poglavitnih razlogov, zaradi katerih na prvih zmenkih pride do neprijetne tišine. Tej neprijetnosti se lahko izognite tako, da, preden osebo povabite na zmenek, subtilno preverite, ali sploh imata kaj skupnega.

PREBERITE ŠE: Kako si zagotoviti delovno mesto tudi v tehnološki prihodnosti?


shutterstock_241896625 Zakaj moramo ugasniti telefon, ko gremo na letalo? new-girl-bachelor-bachelorette-1 6 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti, preden se odpravita na fakulteto giphy (38) Koliko nadur naredite, če v službi preskočite kosilo? vesolje Najboljše fotografije vesolja 2017 · · ·