Pet očitnih znakov, da sta drug za drugega.
V zraku · odnosi

Ljubiti, ne ljubiti, to je tu vprašanje. Zaljubljenost nam izriše nasmeh na obrazu in prinese neizmerno srečo, a hkrati nam vlije nepojasnjeni strah pred zavrnitvijo. Sem tudi jaz svoji simpatiji všeč? Tu je pet očitnih znakov, da sta drug za drugega.

Včasih ni čisto jasno, ali je bolje imeti simpatijo ali ne. Metuljčki v trebuhu, nasmeh na obrazu in misli na simpatijo nam prinesejo v življenje kanček sreče. A ni vse vedno tako rožnato – vprašanje, ali ljubljena oseba čuti enako, je tisto manj prijetno, sladko trpljenje, na katerega odgovor želimo izvedeti v čim krajšem času.

Čustvom težko ukazujemo, lahko pa se izognemo zlomljenem srcu. Včasih ne vemo, ali so tisti, ki so nam všeč, sploh pravi za nas. Še težje pa izvemo, ali smo tudi mi njim všeč. Marsikdo nima dovolj poguma, da simpatijo ogovori in ji tudi prizna svoja čustva. Da pa vam ne bo treba premišljevati, ali ste tudi vi vaši simpatiji všeč, vam strokovnjakinja za razmerja Susan Winter razkriva pet očitnih znakov, da sta drug za drugega.

1. Delita isti smisel za humor

Ena izmed pomembnejših stvari v vsakem razmerju je isti smisel za humor, pravi Winter. Humor vaju bo povezal, smeh pa vama bo pomagal v težkih trenutkih. Isti smisel za humor po mnenju strokovnjakinje pomeni, da sta na isti valovni dolžini – ta pa je osnova za dobro razmerje.

2. Vzajemno razumevanje

Za uspešen odnos mora obstajati zdrava in produktivna komunikacija. Če vas partner razume, na da bi vam bilo treba pojasnjevati stvari, je to zelo dobra komunikacija med vami. Winterjeva pravi, da je komunikacija preprosta, ko smo s pravim tipom osebe.

3. Med vama je kemija

Ko govorimo o kemiji v parom, verjetno pomislite na strast in spolnost. Ne, tu je govora o naravni kemiji, pri kateri gre za spontano vez med vama, ki kaže, da se bosta dobro imela, pravi Susan. Tako je komunikacija nadgrajena, saj se počutite odlično v prisotnosti drug drugega.

4. Imata skupna zanimanja

Če želite s simpatijo stopiti na višjo raven, morata imeti nekaj skupnega. Seveda nekatera zanimanja niso ista. Druga v vaše življenje vstopijo z razmerjem, toda Winter pravi, da je veliko bolj verjetno, da sta drug za drugega, če imata skupna zanimanja. Podobnosti v zanimanjih so temelj naravne povezave v razmerju.

5. Tudi vi ste simpatiji všeč

Ko ugotovite, da sta drug za drugega, nastopi nova težava – kako vedeti, da si vas simpatija resnično želi in da ne gre zgolj za igro. Winterjeva pravi, da to razpoznate iz pogleda. Simpatija vas gleda na poseben način, ko si vas resnično želi. Ko gre za neposredno, globoko in močno željo.

Če v očeh vaše simpatije opazite ta pogled, je čas, da naredite korak. Težko je preprečiti, da se ne bi zaljubljali v osebe, ki niso prave za vas, a pogled v očeh je eden izmed znakov, ki vam pokaže, kako prepoznati razliko med nekom, ki si vas resnično želi, in nekom, ki ne.

Kaj napisati bivšemu dan po tem, ko sta se razšla? Kaj napisati bivšemu dan po tem, ko sta se razšla? 10 stvari, ki bodo osrečile vašega otroka 10 stvari, ki bodo osrečile vašega otroka roberto-nickson-g-425830-unsplash 5 nepoštenih igric, ki se jih ljudje igramo v razmerju 6 astroloških kombinacij, ki v romantičnih odnosih ne gredo skupaj. 6 astroloških kombinacij, ki se ne ujemajo v ljubezni · · · · ·