skg2589871_fa18_falster_2-9.12_falster_launch_-_homepage_-_desktop_hero
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pametne ure so običajno videti zelo futuristično, zaradi česa se jim mnogi ljudje raje izognejo. To pa ne velja za vse pametne ure, nekatere visokotehnološke naprave vas bodo namreč očarale s klasičnim videzom.

Katerih 5 pametnih ur vas bo navdušilo tako s svojo praktičnostjo kakor tudi z oblikovalsko platjo?

Mondaine Helvetica No.1

Švicarski proizvajalec ur je oznake za 2., 4., 8. in 10. uro nadomestil s črkami za telefonske klice (T), sledenje spancu (S) in aktivnostim (A) ter sporočila (M). Tako bo denimo ura v primeru zgrešenega klica zavibirirala, njen kazalec pa bo pokazal na črko T.

mondaine.com

Skagen Falster 2

Skagen je pred kratkim predstavil model Falster 2, ki podpira funkcijo NFC in vam priskrbi podatke o srčnem utripu. Ura z 1,19-palčnim zaslonom na dotik hkrati ponuja sistem GPS. Na vsaki strani krone najdemo gumba, ki sta namenjena pospešenemu dostopu do aplikacij.

skagen.com

Kronaby Sekel 43mm

Švedska ura vključuje dva gumba, ki sta namenjena uravnavanju glasbe in posredovanju lokacije. Prav tako se lahko pohvali z orodjem, ki je sposobno določiti, kdo vam je poslal obvestilo. Kombinacija usnja in jekla vsekakor prepriča.

kronaby.com

Alpina Seastrong Horological

Alpina Seastrong Horological je čudovita potapljaška ura, ki uporabniku zagotavlja vrsto pametnih funkcij. Še posebej uporabna je funkcija “Dynamic Coaching”, ki vam na podlagi analize podatkov o spancu in aktivnosti posreduje nasvete za izboljšanje življenjskih navad.

alpinawatches.com

TAG Heuer Connected Modular 41

Ura prestižnega proizvajalca predstavlja razkošje v vsej svoji veličini. V notranjosti skriva procesor Intel Atom, pozabiti pa ne smemo niti na 1 GB spomina, haptično povratno informacijo, GPS-sledilnik in podporo za NFC.

tagheuer.com


DroneGun Tactical: zasebna obramba pred nadležnimi troti DroneGun Tactical: zasebna obramba pred nadležnimi troti Light L16: Šestnajstoka kamera, ki jo lahko spravite v žep Light L16: šestnajstoka kamera, ki jo lahko spravite v žep Master & Dynamic MW07 Master & Dynamic MW07: resnično brezžični, resnično dragi ušesni vložki apetrekkerx4 Crosscall Trekker-X4: telefon z akcijsko kamero · ·