Foto: Shutterstock
Utrip mesta · zdravje & lepota

Tanki lasje zahtevo posebno nego. Strokovnjaki za nego las pri tankih laseh svetujejo naslednje.

Tanki lasje so zahtevni za oblikovanje, prilagoditi jim moramo tudi nego. Če ste tudi vi med tistimi, ki so vam bili dani tanki lasje, se držite naslednjih nasvetov strokovnjakov.

1. Uporabljajte izdelke za nego tankih las, ki s svojimi posebnimi sestavinami pripomorejo k večji ubogljivosti te vrste las. Namenite jim tudi izdatno nego z domačimi izdelki za nego las, kot je na primer kokosovo olje.

2. Uporabljajte le glavnik s širokimi rebri, po možnosti iz naravnih materialov, saj so tanki lasje tudi bolj dovzetni za lomljenje. Češite počasi in vselej najprej razčešite konice, šele nato celotno dolžino las.

3. Izogibajte se pretiranemu vročinskemu obdelovanju las. Izogibajte se vročemu zraku pri uporabljanju sušilca in tudi pogosti rabi likalnika za lase. Las nikoli ne presušite.

4. Uporabljajte kakovostno barvo za lase. Barva lahko las na videz odebeli. O ustrezni barvi se posvetujte s svojim frizerjem. Izogibajte se agresivnih barv in prepogostega barvanja las.

5. Pri sušenju las nagnite glavo navzdol in z nastavkom za kodre osušite lase. Tako boste pridobili na volumnu. Uporabite lahko tudi okroglo krtačo, s katero prav tako ustvarite večji volumen las.

PREBERITE ŠE: Triki indijske vlogerke za hitrejšo rast las


Mobilna igra Pokemon Go podaljšuje življenje. Če igrate Pokemon Go, boste živeli dlje! shutterstock_179857913 Soda bikarbona: 30 odličnih načinov uporabe Električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Začutite razliko s Philips Sonicare Odstranjevalec dlačic Philips Lumea SC2009 Odstranjevalec dlačic Philips Lumea – za svilnato gladek dotik kar 8 tednov!