5 primerov, ko morate sestro postaviti pred partnerja.
V zraku · odnosi

Sestrska naveza je lahko včasih tako močna, da druga drugi presojata, ali je sestrin nov partner dober ulov ali ne. A s prihodom sveže ljubezni v življenje se pogosto sestrska naveza tudi poruši, saj želimo čim več časa preživljati z ljubljeno osebo. Če boste kdaj v dvomih, kdaj morate sestro postaviti pred svojega partnerja, je tu 5 trenutkov, ko bo čas, preživet z njo, zlata vreden.

Osnovno pravilo sestrskih odnosov je, da bi morali za vsako ceno biti tu druga za drugo. Vez, ki jo imata s svojo sestro, vas nikakor ne bi smela presenečati, tu pa je 5 situacij, ko mora sestra biti na prvem mestu.

1. Ko potrebujete moralno podporo pred pogovorom s starši o nečem pomembnem.

Vsi se verjetno spomnite situacij, ko ste morali staršem povedati nekaj, za kar ste vnaprej vedeli, da jih bo vrglo s tira. Hektično ste v sobi premišljevali, kdaj je pravi čas, kako jim boste povedali in kako bodo reagirali. Ko ste v takšni situaciji, so sestrini nasveti več kot dobrodošli – ker se ne nahaja v isti situaciji, kot se nahajate vi, bo s trezno glavo pripravila najboljši govor, ki bo starše spravil še v smeh.

2. Ko ste razpoloženi za nepozabno zabavo.

Neštetokrat se zgodi, da želite iti na zabavo, a ravno takrat nihče nima želje. Takrat je sestra najboljša družba, saj se najbolje poznata, zato bosta lahko šli v bar, ki vama je obema všeč, se smejali, morda tudi nehote osramotili in plesali dolgo v noč, kot da je plesišče samo vajino.

3. Ko potrebuje pomoč na slabem zmenku.

S sestro se najbolje poznata, zato boste takoj znali prepoznati, kdo je pravi moški zanjo – ko se opravite na zmenek z moškim, a  gre ta po zlu, je lahko vaša sestra ravno v pravem trenutku na pravem mestu, da vas reši nadaljnjega mučenja. Slabi zmenki so grozni, a se zgodijo.

4. Ko se skregata s partnerjem.

Kdo vas lahko pomiri in  vam da boljše nasvete kot vaša sestra. Če je iskrena, vas bo opozorila na njegove, a tudi vaše napake. Pogovor vas bo sprostil in vam odprl oči, lažje pa se boste tudi pobotali s partnerjem, saj boste bolj razumno razmišljali.

5. Ko sestra sprejme veliko odločitev.

Velike odločitve so stresne za vsakogar. Če ob sebi nimate nikogar, komur bi povedali o svojih velikih planih, je včasih težko sprejemati odločitve brez posveta. Sestrini nasveti vam bodo vedno prišli prav, ker bo podala prvo sodbo, na osnovi katere boste razmislili, ali je vaša ideja sploh smiselna. Pomembno pa je, da veste, da imate, karkoli storite, sestro ob strani.

rakicevic-nenad-522310-unsplash Nefizične stvari, ki pritegnejo vašega partnerja glede na njegovo astrološko znamenje yoann-boyer-156510-unsplash Če nekdo na papirju daje dober vtis, še ne pomeni, da je tudi pravi zate shutterstock_670858699 Vedenje, ki vam izda, ali ste ob iskreni ali neiskreni osebi london-scout-41032-unsplash 4 situacije, ko je mama imela resnično prav, a je niste poslušali ·