yana-lizunkova-179375
V zraku · odnosi

V decembru je nekaj čarobnega. Ljudje so veseli, srečnejši in to je tudi pravi čas, da se prepustite in se sprostite v naročju svoje ljubljene osebe. Tukaj je 5 razlogov, zakaj je december najboljši mesec za igrice med rjuhami.

5 razlogov, zakaj je december najboljši mesec za seks:

1. Seks je lahko v decembru veliko bolj sproščen, razlogi pa se skrivajo v čarobnosti, ki je ta mesec v zraku.

2. Praznično razpoloženje, ko v hiši vladata sreča in harmonija, poskrbi, da tudi v družbi partnerja bolj uživamo.

3. December je zadnji mesec v letu, zato se trudimo izkoristiti vsak dan preostalega leta. In to je čas, ko ga preživimo s partnerjem in uživamo v romantičnih trenutkih, ki ga prinašajo prve snežinke.

4. To je obdobje praznikov, dopustov in užitkov. To je pravi čas, da se s partnerjem prepustite strastem in uživate v trenutkih, ki so ustvarjeni samo za vaju.

5. Hrana je afrodiziak. Verjeli ali ne, večina med nami nas med prazniki uživa prav tisto hrano, ki je naravni afrodiziak. Večina sladic je namreč narejenih iz čokolade.


Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega 7 Znanstveniki pravijo, da teh 7 zanimivih ženskih značilnosti najbolj privlači moške par Par, ki dokazuje, da razdalja nikoli ni težava jonathan-borba-1562171-unsplash Dragi starši, tega svojim hčeram nikoli ne bi smeli reči · · · · ·