Samsung Galaxy S7
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Samsung je nedavno predstavil modela Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge, ki ne razočarata. Ravno nasprotno. Presegli so sami sebe in v nadaljevanju vam predstavljamo 5 glavnih razlogov, zakaj je Galaxy S7 (oz. Galaxy S7 Edge) najboljši pametni telefon na svetu in ga v hrbet gleda tudi iPhone 6S.

Če niste prepričani, ali je Samsung Galaxy S7 (oz. Galaxy S7 Edge) prava izbira za vaš naslednji nakup, vam predstavljamo 5 razlogov, zakaj je Galaxy S7 najboljši pametni telefon na svetu in zakaj bi moral definitivno postati vaš naslednji pametni telefon.

PREBERITE ŠE: Novi Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 Edge

Samsung je prisluhnil uporabnikom ter odpravil napake in pomanjkljivosti predhodnikov, na katere so opozarjali. In kateri so glavni razlogi, da si Samsung Galaxy S7 lasti naziv najboljšega pametnega telefona na svetu?

Je vodoodporen (združljiv s standardom IP68 – odpornost proti vodi in prahu – in v vodi zdrži do 30 minut), omogoča brezstično polnjenje (paradni Applov konj tega ne zmore, Samsungov pa povrhu še izredno hitro), ima najboljši digitalni fotoaparat daleč naokoli (možnost fotografiranja v temi, ekspresno ostrenje ipd.), je kompaktnih mer in prijeten na otip. Odlike Galaxyja S7 izpričuje tudi spodnji posnetek.

Strošek izdelave iPhona iPhone: toliko stane izdelava enega iPhona! iPhone funkcije iPhone: skrite iPhone funkcije, ki jih gotovo še ne poznaš Pametni telefon LG G5 LG G5: modularni pametni telefon z odstranljivo baterijo Pametni telefon Caterpillar S60 je sploh prvi pametni telefon s toplotno kamero. Caterpillar S60: prvi pametni telefon s toplotno kamero na svetu · · · ·