5 situacij, ko MORAŠ postaviti sebe na prvo mesto
V zraku · buzz buzz

V želji, da bi bili vsem všeč in v skladu z družbenimi pričakovanji, se pogosto zgodi, da veliko časa namenjate napačnim ljudem ali stvarem, napačno se odločate in skrbite bolj za druge kot za lastno dobro. Zdaj je čas, da začnete prvič razmišljati tudi o sebi in se postavite na prvo mesto.

Mladost s seboj nosi številne iracionalne odločitve, ki so plod vaše želje, da se z vsemi ujamete in vsem ustrežete. Pogosto se zgodi, da celo opustite svoje strasti, da bi pomagali tistim, ki imajo kakšno težave.
A nikoli ni prepozno, da se začnete zavedati sebe in se postavite na prvo mesto, saj boste le tako živeli izpolnjeno življenje.

5 situacij, ko MORAŠ postaviti sebe na prvo mesto:

Ko se počutiš zmedeno.

V neki točki v življenju se boste verjetno počutili zmedeno, saj ne boste prepričani, kaj želite početi v življenj in boste dvomili v svoje sanje.
Vsi bodo imeli svoja mnenja in poskušali svetovati, kaj je najbolje za vas, vendar morate ustvariti svojo srečo in najti svojo pot, po kateri boste potovali sami. Zanesite se na svoje prijatelje in družino, ne pa ljudi, ki želijo živeti vaše življenje.

Ko se zaljubiš.

Ko se zaljubite, ne smete pozabi nase, saj včasih zlahka izgubite del svojega sveta zaradi druge osebe. Vsak trenutek preživite z ljubljeno osebo, vendar se morate zavedati, da odločitve še zmeraj morate sprejemati vi in se ob tem osredotočiti nase. Če se osredotočite nase, bo vaša ljubezenska zgodba slajša, saj boste rastli kot oseba, medtem ko rasteta skupaj. Naj vas vaš pomemben drugi navdihuje, izzove in podpira.

Ko ugotoviš, kaj je tvoja strast.

Ko ugotovite, kaj je vaša strast, morate postaviti sebe na prvo mesto. Na tem planetu ste našli svoj namen, a to ne sme popolnoma prevzeti vašega življenja. Nepotrebna drama in stres je nekaj, na kar se ne smete osredotočati, temveč se osredotočite na tisto, kar vas naredi srečne.

Ko imaš strupene prijatelje.

Prijateljstva, ki niso prijateljstva, niso nič novega. Dejstvo, da ugotovite, da ste ‘sami’, je ključnega pomena, ker je pomembno, da se zavedate, da ste dovolj močni in samozadostni. Prijateljstva ali odnosi, ki vam naredijo več škode kot dobrega, vas zgolj bremenijo, zato je čas, da razmislite o tem, kaj bi bilo bolje za vas na dolgi rok, in to spremenite v dejanja.

Ko moraš upočasniti svoje življenje.

Včasih se preprosto morate ustaviti. Vedno ste nekako ujeti v vseh načrtih za prihodnost, nenehno se potegujete za priložnosti in poskušate biti vsem na voljo hkrati. A to zna biti izčrpljujoče. Dejstvo je, da preveč hitite v življenju, in edini način za upočasnitev je, da se osredotočite nase in si vzamete ‘pavzo’.

nikola-tesla-3026247_1920 Bizarne spalne navade slavnih ljudi, ki so pustili pečat v naši družbi Kakšna ‘prijateljica’ na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje? Kakšna ‘prijateljica’ na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje? seth-doyle-76523-unsplash 4 navade, ki ti bodo po mnenju strokovnjakov pomagale živeti dolgo in srečno Imej ravno držo, stoj pa na prstih. Fotografije kot pri zvezdnicah: 8 trikov, kako seksi pozirati v kopalkah · · · ·