5+ stvari, ki jih zrela ženska od partnerja ne bo zahtevala
V zraku · odnosi

Obstajajo stvari, ki jih močne in pametne ženske od svojih partnerjev ne zahtevajo. Si tudi ti takšna?

Čustveno zrela in močna ženska ima zaupanje v svojega partnerja, zato si ne bo dovolila, da od njega zahteva stvari, ki presegajo meje zdravega razuma. Ker se zna zgoditi, da dvomiš in se boš tega začela zavedati komaj takrat, ko je že prepozno, ti svetujemo, da se že zdaj naučiš, katerih stvari zrela ženska od partnerja ne bo zahtevala.

5+ stvari, ki jih zrela ženska od partnerja ne bo zahtevala

1. Pametna ženska se lahko zanese nase in od drugih ne zahteva, da skrbijo zanjo.

Nekatere ženske od moških zahtevajo, da jim priskrbijo hrano, jo oblačijo in za nameček še zabavajo. A moški ima obvezo samo do svojih otrok, enako tudi ženske. Moški se lahko odloči, da za svojo žensko skrbi od glave do pet, nikakor pa to ni obveza.

2. Od moškega ne zahteva, da se odpove temu, kar rad počne.

Pametna in močna ženska od moškega nikoli ne zahteva, da se odpove svojim hobijem ali službi samo zato, da lahko ta čas preživi z njo. Taka ženska ve, da bo partner zaradi tega samo nesrečen, saj je tudi njegovo življenje sestavljeno iz več elementov.

3. Moškega ne sili, da zapusti svoje prijatelje in družino.

Morda se s kakšnim od njegovih prijateljev ali pa sorodnikov res ne razumete. A to še ne pomeni, da se mora partner tem ljudem odpovedati. Tudi če imajo nanj slab vpliv, to še vedno ni naša odločitev. Moški cenijo prijateljstvo, ki so ga gradili več let, in vez med njimi in sorodniki ni nič manj pomembna.

4. Ne zahteva, da si delita interese.

Če moški sovraži ples, ženska pa sanjari, da bi z njim plesala salso, je zelo možno, da bo moški to ponudbo zavrnil. Takrat je treba pomisliti, kako bi se počutili mi, če bi nas nekdo v nekaj silil. Velja si zapomniti, da lastni interesi v partnerskem razmerju še ne pomenijo pomanjkanja ljubezni ali pa medsebojnega spoštovanja.

PREBERITE ŠE: Kdaj v dnevu je najbolj verjetno, da tvoje dekle doživi orgazem?

5. Pametna in močna ženska moškega ne sili, da postane nekdo drug.

Ženska, ki pozna pravo vrednost partnerskega odnosa, nikoli ne bo zahtevala, da se njen partner spremeni. Zaveda se, da je zaljubljena v človeka iz mesa in krvi, ki se bo spremenil samo takrat, ko si bo spremembo zaželel tudi sam. Moški cenijo tiste ženske, ki jih sprejmejo takšne, kot so, in tiste ženske, ki jih na nevsiljiv način navdihnejo, da postanejo boljši ljudje.

6. Moškega ne prosi, naj popolnoma ignorira druge ženske.

Čas je, da pogledamo resnici v oči: moški ne morejo spregledati lepih žensk (seveda ne govorimo o spogledovanju). Če bi storili drugače, bi bilo to v nasprotju z njihovo naravo. Tudi ženske rade pogledajo za privlačnimi moškimi, s katerimi niso v razmerju, in temu se res ne da izogniti.

7. Pametna in močna ženska moškemu zaupa.

Pametna ženska ne zahteva dokazovanja ljubezni in naklonjenosti. Če ju povezuje zaupanje, takšna ženska nikoli ne bo stikala po partnerjevem telefonu ali pa elektronski pošti. Zrel odrasel človek bo takšna dejanja sprejel kot žalitev.

Da bi v razmerju dosegli mir in harmonijo, moramo sklepati kompromise. Spoštovanje, toplina, empatija in potrpljenje – to so stvari, ki v odraslem partnerskem razmerju ne smejo manjkati.


Pazi, kako se vedeš: zaradi takšnih dejanj boš dosti bolj priljubljen Pazi, kako se vedeš: zaradi teh dejanj boš veliko bolj priljubljen nemanja-o-716049-unsplash 8 jasnih razlogov zakaj morate večkrat shutterstock_1561367551 5 nedolžnih, a porednih stvari, ki jih mora poskusiti vsak močan par 5732-tfp-00152-grd-1547680039 Si upaš preveriti: 10+ vprašanj, ki ti povedo, ali si psihopat