5 stvari, ki morajo ostati le med vama s partnerjem: teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji
V zraku · odnosi

Verjetno ni boljše stvari, kot če najdete osebo, s katero si lahko zaupate in vajino razmerje temelji na vzajemnosti …, vendar to ne pomeni, da ji morate zaupati čisto vsako stvar iz svojega življenja. Nekatere informacije MORAJO ostali le med vama s partnerjem!

Medsebojno deljenje skrivnosti z osebami, ki jim zaupate, je povsem normalna stvar. Na tak način si olajšate bolečino in se rešite bremena. Vendar, kot verjetno veste, obstajajo tudi stvari, ki bi jih bilo bolje zadržati zase. Iz nešteto razlogov.
Vprašajte se, zakaj bi prijatelji sploh morali vedeti za vsako podrobnost iz vašega partnerskega življenja?

… teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji

1. Podrobnosti o vajinih prepirih.

Prepiri niso za oči javnosti. S takšnim dejanjem ne rešujeta vidva težav, temveč oseba, ki ste ji zaupali informacije o težavah, ki jih imate v razmerju. In potem bosta tudi vidva s partnerjem imela težavo pri soočanju s problemi, saj ne bosta znala, kakose jih lotiti.

Zgodi se lahko tudi, da vas prijatelji (ne(hote)) naščuvajo proti partnerju. Če vas partner zaradi določene stvari spravlja ob živce, je povsem logično, da boste nekomu zaupali svoje težave, vendar meja mora obstajati. Vaša jeza se bo polegla in boste pozabili na besede, ki ste jih izrekli o svojem partnerju, a prijatelji tega ne bomo pozabili.

2. Informacije o vajinem spolnem življenju.

Zakaj bi morali vaši prijatelji vedeti, kateri je najljubši položaj vašega partnerja? Kakšne so njegove fantazije? Kar se dogaja v postelji, tam tudi ostane, saj gre za najintimnejše dejanje, ki MORA ostati med vama.

Vajino spolno življenje ne sme postati predmet razmišljanja drugih oseb. Če imata težave v postelji, se o tem morata pogovoriti VIDVA, ne cela vas. Če vidita, da težav ne moreta rešiti, si zagotovita pomoč terapevta, ki bo poskrbel za diskretnost in vama bo resnično pomagal.

3. Partnerjeve pomanjkljivosti in slabe navade.

Nihče ni popoln, zato je povsem normalno, da bo vaš partner imel pomanjkljivosti, na katere se boste morali navaditi. Če ga seveda imate radi! In o tem seveda ne govorite z nikomer, saj informacije o vedenju partnerja lahko vplivajo na to, kako vaši prijatelji dojemajo vašo boljšo polovico.

Raje se pogovorite s partnerjem in skušajta urediti težave, ne s prijatelji, ki niti niso z vama vsak dan in ne morejo objektivno oceniti situacije in vam svetovati.

4. Kolikšna je vajina plača.

Zakaj bi morali vaši prijatelji vedeti, koliko služita? Vse, dokler vama drugi ne plačujejo računov, vam ni treba teh polagati nobenemu. Saj veste, da je pogovor o denarju dvorezen meč. Če služite več, vam bodo zavidali- Če služite manj, se bodo prijatelji imeli za kaj več, vas bodo pomilovali ali se vam posmehovali.

Če želite ohraniti skladnost v vajinem zakonu, je veliko bolje, da informacije o plači zadržite zase. Vprašajte se, ali bi vaš partner rad vedel, da naokoli razlagate, kakšno je njegovo finančno stanje?

5. Zasebne informacije, ki jih deli le z vami.

Ko vam partner zaupa informacije zasebnega značaja, vam ne bi smelo niti na pamet priti, da jih delite naokoli. Sicer boste izgubili zaupanje, ki je sveta stvar.

Ne verjemi vsemu, kar ti rečejo: 3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala Ne verjemi vsemu, kar ti rečejo: 3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala Zaradi ljubezni je pripravljen na VSE: 6 znakov, da se želi spremeniti (zaradi TEBE) Zaradi ljubezni je pripravljen na VSE: 6 znakov, da se želi spremeniti (zaradi TEBE) Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju MV5BOTE2NTEzNDAwNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjI1MDAwMjE@._V1_SY1000_CR0,0,1518,1000_AL_ Tako se obnaša toksična mama: takšne ženske uničujejo življenja in psiho svojih otrok