5 trendov za urejanje Instagram fotografij, ki bodo pripeljali na vaš feed sončne poletne dni.
V zraku · buzz buzz

Pravljične, sanjave in pastelne fotografije so hit na Instagramu, zato se hitro opremite z znanjem o filtrih, ki bodo polepšali tudi tvoj ‘feed’.

Sončno vreme je kot naročeno za fotografiranje, če želite posneti Instagram fotografije, ki so sijoče, pisane in ‘polne življenja’. Letos so med uporabniki družbenih omrežij priljubljeni bolj nežni toni, ki ustvarijo poletno harmonijo. S temi petimi trendi pa lahko tudi vi svoje fotografije naredite pravljične.

Topla prednastavitev

Toplo in sončno vreme pomeni tudi, da vaše fotografije ujamejo esenco poletja. Videti so, kot da jih je ‘poljubilo sonce’, saj so barve svetle, rahlo rožnate in rumene, Kako to doseči? S toplimi prednastavitvami, ki jih lahko uporabite v vseh aplikacijah za urejanje fotografij.

Polaroid

Bodo polaroidi kdaj iz mode? Zdi se, kot da so večni, saj se znova vračajo in ustvarijo tisti pravi starinski vintage videz. S polaroidno fotografijo boste ujeli pravi duh poletja.

Bela svetloba

V svoje fotografije pripeljite poletje tako, da uporabite filtre z nežno belo svetlobo, ki je videti kot sijoč odsev sijočega sonca. Fotografije bo naredil bolj tople, brez ostrih kotov in ostrih detajlov bodo videti kot iz pravljice.

Zelenomodra in oranžna

Ste slišali za ‘zlato uro’? No, z aplikacijami za urejanje fotografij jo lahko dosežete oz. ustvarite popoln sijaj sončnega zahoda. Manipulirajte s sencami in poudarite sebe na fotografiji, da bi dobili idealno mešanico barv v ozadju.

Ostrina

Če vam niso všeč pastelne palete in beli odtenki, lahko svoje fotografije izboljšate tudi z ostrenjem in kontrastom. Takšen videz fotografij bo še posebno dober, če so na fotografiji lepote narave, ki jih boste z ustreznimi filtri še bolj poudarili.

Kakšen odnos imajo ženske do pornografije? Kakšen odnos imajo ženske do filmov za odrasle? Dejstva o življenju na vesoljski postaji, ki jim boste težko verjeli. Dejstva o življenju na vesoljski postaji, ki jim boste težko verjeli Instagram je obnorela srhljiva fotomontaža na mostu Golden Gate. Instagram je obnorela srhljiva fotomontaža na mostu Golden Gate Moški spremeni svojo veliko zbirko knjig v literarne prizore iz različnih del. Moški spremeni svojo veliko zbirko knjig v literarne prizore iz različnih del · · ·