A1KEa7ILqNL._AC_SL1500_
V zraku · shopping

Poletje se približuje bliskovito hitro, bazeni in morje nas vabijo! Letos se tja odpravi s temi hudimi vodnimi igračkami, s katerimi se boste s prijatelji neizmerno zabavali!

Med počitnicami naj vas pri vodnih dogodivščinah spremljajo te hude vodne igrače, ki zagotavljajo zabavo za družino ali skupino prijateljev, tako na bazenu, reki, jezeru ali na morju … Z njimi boste odpravili vsak dolgčas, vaš dopust pa bo poln užitkov in lepih spominov. Pa si poglejmo pet igrač, ki jih je izbralo naše uredništvo.

Igra Beer Pong na vodi

Beer Pong lahko zdaj igrate tudi na vodi. Ta blazina v izmeri 145 x 60 cm je debela, mehka in iz trpežnega premium materiala. Zelo hitro se napihne, poleg tega pa ima celo vgrajen hladilnik, ki poskrbi, da pijača in hrana ostajata hladni. Na vsaki strani je prostora za 10 kozarcev, ki jih je treba zadeti. Pravila igre pa zagotovo poznate: tisti, ki zgreši tarčo, mora piti!

KUPI: 39,64 €

Bitka s prijatelji

Kaj je boljšega kot bitka, kjer poraženec konča v vodi? Nič! Ta vodna igrača v videzu lesa vam omogča, da v bitki uživate v bazenu ali na morju. Je iz okolju prijaznega PVC-ja, v paketu pa dobite dve blazini, na katerih boste sedeli, in dve “palici”, s katerimi se boste borili in poskusili nasprotnika spraviti v vodo.

KUPI: 38,99 €

Poker na vodi

Se vaša skupina rada predaja pokru? Potem je to vaša “it” poletna igrača! Ta prihaja v obliki napihljive mize (135 x 135 cm) s štirimi napihljivimi stoli. Zraven boste dobili še zračno črpalko, vodoodporne igralne žetone in vodooporne igralne karte ter lepilo za popravilo. Na mizi je prostora še za štiri kozarce. Blazina je iz okolju prijaznega PVC-ja, ki ustreza standardu EN71 (igrača je varna in se lahko prodaja v EU).

KUPI: 116,30 €

Odbojka na vodi

Odbojkaši, pozor! Zdaj boste lahko igrali odbojko tudi na vodi, in to z mrežo. Ta vodni “gadget” iz vzdržljivega 10 mm vinila prihaja v izmeri 238 x 64 x 92 cm, priložena pa je tudi vodna žoga, ki odlično posnema videz prave žoge za odbojko. Na noge mreže boste lahko pripeli uteži, kar bo omogočalo, da bo mreža lepo stala/plava na vodi. Zraven sta pridana tudi set za popravilo in pa škatla za shranjevanje.

KUPI: 13,99 €

Skokica

To je izjemno zabavna poletna igrača, saj se žoga odbija od vode in ne potone. Zunanja plast je narejena iz tkanine Lycra in je ročno zašita, zaradi česar je ta žoga res idealna za metanje po vodi, trpežna in odporna na razpoke. Jedro je iz prozorne termoplastične gume, brez vonja in zelo močno, da lahko žoga odskoči čim višje in hitreje, ne da bi pri tem potonila. Premer žoge je 5,5 cm, tehta pa le 83 g. Zaradi svoje mehkobe in poskočnosti jo lahko enostavno ujamete in nadzirate, ne da bi si pri tem poškodovali prste ali telo.

KUPI: 6,99 €
oranzna Ženska moda 2020: oranžna je barva tega poletja, in tako jo nosiš! fathers-day-2798916_1280 9 nepoznanih idej, ki bodo zagotovo navdušile vsakogar cover-amazon-slovenija Amazon Slovenija – največji svetovni trgovec odkriva Slovenijo cover-7-soorov-za-plitke-zepe 7x najboljši kakovostni šotori za plitke popotniške žepe! (2020) ·