Vsako noč si rečejo “lahko noč”.
V zraku · odnosi

Vsak par ima svoja nenapisana pravila, kako doseči srečno razmerje. Preverita, ali kakšnega že upoštevata v vajinem odnosu. Če ne, je potem čas, da začneta.

Srečni pari imajo drugačne navade od nesrečnih in nezadovoljnih parov, za katere se po navadi sprašujemo, zakaj sploh še vztrajajo. Skrivnost je v diskretnem vedenju in malih navadah, ki jih bomo avtomatično vgradili v svoj sistem, če jih vztrajno ponavljamo zgolj 21 dni. To so zlata pravila srečnih parov.

1. V posteljo odhajajo skupaj.

Se še spomnite začetkov vajine zveze, ko ste komaj čakali, da se skupaj odpravita v posteljo? Srečni pari hodijo v posteljo hkrati, kar jim omogoča občutek bližine in vsekakor popestri spolno življenje.

2. Ukvarjajo se s podobnimi stvarmi.

Ko se strast razblini in hormoni umirijo, je čas za ustaljeno in mirnejše skupno življenje. Dobro je, da imamo s partnerjem vsaj kakšen skupen hobi in zanimanje, saj to par poveže. Nikoli pa ne pozabimo na svoje interese, saj nas ti delajo zanimive in privlačne.

3. Hodita drug ob drugem/se vedno se držita za roke.

Ne “vlečite” se za partnerjem. Raje ga objemite, primite za roko, ujemite njegov korak. Zadovoljni pari ne pozabijo na začetke zveze, ko so bili skoraj nerazdružljivi.

4. “Zaupaj in odpusti” je njihovo vodilo številka ena.

Zveze srečnih parov temeljijo na zaupanju in odpuščanju in ne na sumničavosti in “kuhanju mule”.

5. Osredotočajo se na to, kar partner naredi prav in ne narobe.

Ne pozabite pohvaliti partnerja, ko naredi nekaj lepega za vas oziroma vajino gospodinjstvo. Spreglejte male napake in se raje osredotočite na dobro v zvezi.

6. Ob prihodu domov ne pozabijo na objem.

Pari, ki se pozdravijo z objemom, skrbijo za medsebojen občutek varnosti in pripadanja.

7. Vsako jutro si rečejo “dobro jutro” in “imam te rad/-a” oziroma “ljubim te”.

Prijetno jutro, lepe besede, nežen dotik in poljub nas pripravijo na še tako naporno spopadanje z vsakodnevnimi obveznostmi in neprijetnostmi.

8. Vsako noč si rečejo “lahko noč”.

Ne glede na to, ali ste razburjeni, žalostni in sitni, partnerju vsako noč zaželite “lahko noč”. Saj hočete še vedno ostati v zvezi, kajne?

9. Prek dneva “preverijo vremensko napoved”.

Med odmorom za kosilo pokličite svojo boljšo polovico in ga/jo vprašajte po počutju. To je odličen način za ohranjanje toplega odnosa in medsebojno sinhronizacijo.

10. Na svojega partnerja so ponosni.

S svojim partnerjem se radi pojavijo v javnosti in se ga/je ne sramujejo.


shutterstock_123612565 12 očitnih znakov, da te vara, ki jih ženske po navadi ignorirajo Matematika ljubezni Matematika ljubezni: matematična formula, ki odkrije, ali bo partnerski odnos uspešen Niti v sanjah: tega pametna in močna ženska od partnerja ne zahteva. Niti v sanjah: tega pametna in močna ženska od partnerja ne zahteva d42b2cf7-3054-4199-95c9-0c9a3b7cae06 S takšnimi moškimi ženske po 25. letu ne želijo biti več · · · ·