caju-gomes-388937-unsplash
V zraku · buzz buzz

Včasih se počutimo osamljene in nezaželene, čeprav ni z nami v osnovi čisto nič narobe. Močni in globoki ljudje so marsikdaj za preostale zastrašujoči. Če se tudi vi velikokrat počutite nerazumljeni in zapostavljeni, vam lahko ta članek pomaga priti do odgovorov, zakaj je temu tako. 9 znakov, da je tvoja osebnost tako globoka, da se te drugi bojijo, vam bo morda pomagalo v marsikaterem težkem obdobju.

To so znaki, da je tvoja osebnost zares globoka in da se te drugi zaradi tega bojijo.

Si radovedna oseba

Večplastne osebnosti so po navadi zelo radovedne. Brez zadržkov postavijo cel kup vprašanj ter se držijo pravila, da so lahko le odgovori neumni.

Si zelo odkritosrčen

Odkritosrčnost je vedno redkejša lastnost. Globoke osebnosti so včasih prav boleče in brezkompromisno neposredne in odkrite. In to prisotnim pogosto ni všeč.

Tvoje ambicije so močne

Drugi se pogosto bojijo ljudi, ki imajo jasno začrtane cilje in močne ambicije. Roko na srce, to je precej strašljivo – še posebej za posameznike, ki so nekoliko izgubljeni.

Iščeš globoke odnose

Danes postajajo odnosi vedno bolj površinski – z razmahom družbenih omrežij in pametnih telefonov toliko bolj. Močne osebnosti pa si želijo tudi globokih in pristnih odnosov.

Ne bojiš se intime

V svojih odnosih z bližnjimi se ne bojiš pokazati svoje ranljive plati. Znaš izražati čustva in biti intimen.

Veš, kdaj se nekdo le igra s tabo

Če si v stiku sam s sabo, ti je jasno, kje so tvoje meje in kaj pričakuješ od drugih ljudi. Jasno ti je, kdaj se nekdo s tabo zgolj igra, in temu hitro narediš konec.

Si čustven

Globoka osebnost je nujno v stiku s svojimi čustvi. Do svojih bližnjih nisi hladen in se jih ne izogibaš, temveč jim rad pokažeš, kako se počutiš in zakaj.

Si zelo strastna oseba

Globoka osebnost zna pokazati entuziazem in strast za stvari in osebe, ki jo ganejo.

PREBERITE ŠE: 10+ dobrih razlogov, zakaj je tvoja starejša sestra blagoslov

Razumeš, da moraš poskrbeti tudi zase

Čeprav veliko časa in energije nameniš ostalim, ti je popolnoma jasno, da moraš poskrbeti tudi zase. Ko čutiš, da imaš prazne baterije, brez slabe vesti narediš vse potrebne korake, da ponovno vzpostaviš ravnotežje.

Te kape za mačke so obnorele internet Ta pokrivala za mačke so obnorela internet Kaj te najbolj straši v življenju glede na tvoje astrološko znamenje? Česa te je najbolj strah v življenju glede na tvoje astrološko znamenje? sign-language-insults-cut-4-5a3b684a1424a__880 Kako preklinjati v znakovnem jeziku? shutterstock_363690710 Nostradamus za leto 2018 napoveduje strašljive stvari ·