shutterstock_600311720
V zraku · odnosi

Morda sta se spoznala na zabavi ali prek prijatelja, preživela noč ali dve skupaj, vendar pa nihče od vaju ne pričakuje in ne želi resne zveze. Vendar pa ima Kupid pogosto drugačne namene. Kaj storiti, ko partner želi več kot lahko ponudiš? Tu si lahko prebereš seznam 5 znakov, da postaja vajina zveza resna, čeprav ti to ne ustreza.

Tu najdeš 5 znakov, da postaja vajina zveza resna, čeprav ti to ne ustreza.

Partner želi s tabo preživeti vedno več časa.

Ali tvoj ljubimec oziroma partner želi s tabo preživeti vedno več časa? To je zagotovo znak, da postaja vajina zveza vedno bolj resna. Če ti to ne odgovarja, bodi z njim oziroma  z njo glede tega odkrit/-a.

Izogibaš se mu/ji.

Če partner sili vate do te mere, da se mu/ji že izogibaš, to verjetno pomeni, da želi imeti resno zvezo, tebi pa to ne odgovarja. To je znak, da jasno poveš, da prestopa tvoje meje in da želiš več prostora.

Velikokrat začne govoriti o prihodnosti.

Eden najbolj očitnih razlogov, da je nekdo resen glede zveze, je, da začne govoriti o prihodnosti.

PREBERITE ŠE: 3 preprosti načini, kako pokazati resnično hvaležnost

Čutiš, da je partnerju več do tebe.

Če čutiš, da je tvojemu partnerju več do tebe kot tebi do njega/nje in se zaradi tega počutiš malo krivega, je možno, da imaš prav.

Predstavil/-a te je svojim prijateljem in družini.

Ko te partner predstavi svojemu ožjemu krogu ljudi, veš, da gre verjetno zares. Če ti do njega oziroma do nje ne čutiš enako, je najbolje, da partnerju to na nežen način tudi razložiš.


shutterstock_1039997245 3 znaki, da tvoj partner rad pogleduje naokoli in zakaj te ne sme skrbeti michael-easterling-772087-unsplash Kako brezpogojno ljubiti v kateremkoli odnosu? the5s 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo, preden najdejo tisto ‘pravo’ shutterstock_436510201 Znanost odkriva štiri načine, kako najti prijatelje, ko ste starejši · · ·