5 znakov, da preživljaš preveč časa s svojim partnerjem
V zraku · odnosi

Vse stvari v svojem življenju moramo dozirati v zmerni meri. Zdravilo v preveliki dozi postane strup. In podobno se lahko zgodi tudi z romantičnim odnosom. Povezanost in kakovostno preživljanje skupnega časa je za zvezo in posameznika zelo zdravo, vendar pa je treba znati živeti tudi svoje lastno življenje. Preberi si 5 znakov, da preživljaš preveč časa s svojim partnerjem.

Tudi dobrih stvari je lahko preveč – pice, sladkarij, gin tonikov, spanja, zabav … Pravilo zmernost velja tudi v romantičnem odnosu. Tu si lahko prebereš 5 znakov, da preživljaš preveč časa s svojim partnerjem.

Nisi na tekočem z življenjem svojih prijateljev.

Če se pogosto dogaja, da šele po več tednih ali celo mesecih izveš vse pomembne stvari, ki so se zgodile tvojim prijateljem, je to morda znak, da jim posvetiš premalo časa. Je to mogoče zaradi tvojega prevelikega vlaganja v romantično zvezo?

Ne dobivaš več povabil.

Ta znak je včasih težko ozavestiti, ker boli. Mogoče si bil/-a v preteklosti glavna zvezda zabav, zdaj pa ne dobiš več niti povabil na praznovanje silvestrovega večera. Poskrbi za svojo socialno mrežo – tudi ta potrebuje svoj čas in hranila.

Tvoj partner ti gre pogosto na živce.

Se s partnerjem ves čas pričkata? Sicer ne gre za nič velikega in pomembnega, samo na živce si gresta. Nekaj časa narazen bo tako na vaju kot vajino zvezo delovalo kot pomirjujoč balzam. Vsaka bližina potrebuje tudi svoje nasprotje. Dajta si prostor, da se začneta pogrešati ter ponovno zahrepenita drug po drugem.

Ne spomniš se, kdaj sta nazadnje bila narazen.

Če se ne spomniš, kdaj sta nazadnje nekaj dni preživela narazen, je čas, da to uresničita. Ljudje smo si različni – imamo različne preference, hobije in potrebe. Posvetita se dejavnostim, ki niso vajina skupna stvar, ter si tako napolnita baterije.

Zmanjkuje vama tem za pogovor.

Udobna tišina je znak zdravega odnosa. Če pa ugotavljata, da vama je dolgčas in se nimata o ničemer za pogovarjat, se morda odpravita raziskovat svet vsak zase – lahko le za dan ali dva. Presenetilo vaju bo, kako dobro bo to delovalo na vajino zvezo.


shutterstock_728818369 Strokovnjakinja odkriva najbolj očiten znak, da vajin zakon ne bo trajal Najbolj pomembna stvar, ki se ji moramo po razpadu zveze izogniti Najpomembnejša stvar, ki se ji moramo po razpadu zveze izogniti shutterstock_722102197 Preproste stvari, ki privlačijo nasprotni spol kot magnet shutterstock_1074584183 To je 7 vrst ljubezni, a malo ljudi doživi zadnjo · · · ·