shutterstock_705184123
V zraku · odnosi

Veliko želja se nam izpolni ob napačnem času – kar lahko vodi v veliko nesrečo. Tudi to, da spoznaš ljubezen svojega življenja ob napačnem času, lahko vodi v neproduktivno zvezo. Čeprav sta si morda usojena, vama na pot lahko hodijo karierni plani ali pa študijske obveznosti na drugem koncu sveta. Kako pa lahko veš, ali gre za ljubezen tvojega življenja, ki je prišla malo prehitro? Preberi si 5 znakov, da si našla pravega, a v napačnem času.

To je 5 znakov, da si našla pravega, a v napačnem času.

Med vama je kemija.

Kemija med dvema osebama je fenomen, ki ga je težko pojasniti z besedami. Če vaju skupaj vleče kot magnet, ni veliko za razmišljati. Zelo verjetno je, da je on pravi. Čeprav vama trenutno ne uspe, da bi bila skupaj, pa imata v prihodnosti dobre možnosti – samo čas mora biti pravi!

Ni še zrel.

Čeprav je med vama dobra kemija in sta kompatibilna v svojih zanimanjih in hobijih, se tvoj moški mogoče še noče zavezati. Nekateri potrebujejo več časa, da so se pripravljeni ustaliti.

Biološka ura

Nekatere ženske najdejo moškega svojih sanj v obdobju, ko si že zelo želijo imeti otroke, moškim pa morda to še ne diši. Na žalost smo ženske (vsaj tiste, ki želijo imeti otroke), obremenjene z biološko uro, ki bo poglavitni kriterij pri izbiri partnerja.

Senca bivšega

Če eden od vaju še vedno preboleva bivšega, je lahko vajina zveza ogrožena. To še ne pomeni, da bo nujno vse šlo po zlu, lahko pa se na poti srečata z ovirami, ki vam bi bile v drugem času morda prihranjene.

Kariera

V času globalizacije, ko je potovanje na drug konec sveta tako preprosto kot še nikoli, se mnoge zveze končajo ravno zaradi tega. Eden izmed partnerjev dobi bajno ponudbo v New Yorku, drugi pa v Londonu. Kaj storiti? Lahko se en žrtvuje za zvezo, lahko pa oba poskusita zgraditi kariere in poskusita z romantičnim odnosom na daljavo.


shutterstock_600311720 5 znakov, da postaja vajina zveza resna, čeprav ti to ne ustreza shutterstock_1039997245 3 znaki, da tvoj partner rad pogleduje naokoli in zakaj te ne sme skrbeti michael-easterling-772087-unsplash Kako brezpogojno ljubiti v kateremkoli odnosu? the5s 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo, preden najdejo tisto ‘pravo’ · · · ·