shutterstock_584208424
V zraku · buzz buzz

Na Zemlji živi več kot 8 milijonov različnih vrst živih bitij in to samo na našem planetu. Velika verjetnost je, da v neskončnem vesolju obstaja še vsaj kakšen planet z življenjem. In glede na to, kako smo majhni in kako malo vemo o obstoju vsega živega in neživega, le stežka trdimo, da poznamo odgovore na velika vprašanja – kot je na primer, kaj se zgodi po tem, ko umremo. Ena izmed možnosti je reinkarnacija. Če je reinkarnacija resnična in če obstajajo drugi planeti z živimi bitji, je možno, da se nekatere izmed duš pojavijo na Zemlji prvič – ta koncept se imenuje »starseed« in o njem obstaja veliko teorij in poskusov raziskovanja. V članku si lahko prebereš 5 znakov, ki nakazujejo, da si »starseed«, duša z drugega planeta.

5 znakov, ki nakazujejo, da si »starseed«:

Občutek, da ne spadaš v družbo

Občutek, da pogosto ne spadaš v družbo, je eden izmed znakov, da je tvoja duša prvič na Zemlji. Mnogi »starseedi« se počutijo nepovezane s svojo družino in prijatelji. Seveda občutek nepripadnosti lahko pomenit tudi marsikaj drugega.

Ne razumeš družbenih norm

Nekateri raziskovalci reinkarnacije verjamejo, da je nerazumevanje družbenih norm včasih odraz »starseeda«. Če so ti družbene norme velikokrat niso razumljive, je možno, da je razlog v tem, da si prišel z drugega planeta. Navezovanje novih stikov ti je neprijetno, kramljanje pa ti nikakor ne gre od rok.

Slabo razumeš ekonomske in politične sisteme

Če slabo razumeš širše družbene sisteme, čeprav si v njih odrastel ter jih proučeval, je to eden izmed možnih pokazateljev, da si »starseed«. Seveda pa je veliko bolj verjetna razlaga to, da so ekonomski in politični sistemi zapleteni koncepti, ki jih je treba dolgotrajno in vztrajno proučevati, da jih zares razumemo.

Spominjaš se prejšnjih življenj

Nekateri verjamejo, da če doživljaš pogoste slike iz prejšnjih življenj, ki velikokrat vsebujejo kraje, ki nikakor niso s tega sveta, si morda v prejšnjem življenju živel na kakšnem drugem planetu.

PREBERITE ŠE: Kako se bo spremenil sveto do 2099 po mnenju futurologa?

Si zelo empatičen

Če imaš zelo izostren čut za druge ljudi, se hitro povežeš z njihovimi občutji in si skoraj čarovniško intuitiven, si morda »starseed«.


fid16302_trid15391 Kako se bo spremenil svet do 2099 po mnenju futurologa? critique-UNHCR Dokaz, da morajo biti dobri oglasi šokantni Za moške: če počneš te 3 stvari, imaš veš možnosti za zmenek Za moške: če počneš te 3 stvari, imaš veš možnosti za zmenek shutterstock_326882549 Mladost, norost: 10+ stvari, ki bi si jih vsi ŽELELI VEDETI kot najstniki ·