50+ fotografij iz ozadij snemanja kultnih filmov
Kulturni izbor · film

Kolikokrat ob gledanju filma pomislite na delo, priprave in trud, ki ga je celotna ekipa vložila v njegovo izdelavo? Snemalna ekipa, igralci in produkcija se zavežejo, da na filmskem prizorišču preživijo tudi do nekaj let in medtem ustvarjajo tisto čarovnijo, ki jo mi v petek zvečer pogledamo v nekaj urah. Pripravili smo resnično čarovnijo, ne tisto izza kamere, ampak tisto, ki se dogaja okoli kamere. Tukaj je 50+ fotografij iz ozadij snemanja kultnih filmov. Na igralce in ekipo boste od zdaj naprej gledali s popolnoma drugačnimi očmi.

Snemanje celovečernega filma ne vključuje le ogromno dela, predanosti in potrpežljivosti tako režiserja kot tudi igralcev, ampak celotne filmske ekipe in vseh ‘vmes’. Pravijo, da je čas denar, in dlje se film snema, več denarja porabi filmski studio. Zaradi tega so ljudje na prizorišču snemanja pod stalnim pritiskom in poskušajo posneti kadre v čim manj poskusih. In ni čudno, da se na koncu dneva želijo nekoliko razbremeniti. Zdrava mera neresnosti ustvari prijetno vzdušje, še posebej takrat, ko gre za resen film, grozljivko ali triler. V galeriji vas čakajo točno taki iskreni trenutki, ki so se zgodili v ozadju snemanja najbolj priljubljenih filmov v filmski zgodovini.

PREBERITE ŠE: Top 25: najboljše filmske uspešnice vseh časov

Galerija – 50+ fotografij iz ozadij snemanja kultnih filmov

The Terminator (Terminator, 1984)Odpri galerijo
Levji kralj Najlepši prizori iz Disneyjevih risank Film Colossal (2016) Filmski napovednik: Colossal (2016) Film Collide (2016) Filmski napovednik: Collide (2016) Najbolj pričakovane TV adaptacije leta 2017 Najbolj pričakovane TV adaptacije leta 2017 · · · · · ·