Stanovanje 50 Shades of Coffee
Utrip mesta · dom

50 odtenkov kave (”50 Shades of Coffee”) je ekstravagantno stanovanje v azerbajdžanskem Bakuju, ki ga je skladno z željami skrivnostnega lastnika zasnoval arhitekturni biro Medianyk Studio. Prevladujejo rjavi odtenki, zato se ga je tudi prijel vzdevek 50 odtenkov kave; to daje dodaten draž stanovanju, ki so sanje vsakega samca.

50 odtenkov kave je ekstravagantno stanovanje s številnimi moškimi poudarki. Je samozadostno gnezdo za sodobnega samca, ki se igra s številnimi podrobnostmi (tudi z umetninami) in jih v ravno pravem razmerju meša z minimalističnim pristopom, s katerim prostor ohranja svobodo. Ton mu dajejo različni odtenki rjave, ki se vmešavajo med bele stene in strop, barve elementov pa se sprehajajo od barve močne črne kave do nežne barve kapučina.

PREBERITE ŠE: Sodoben penthouse s fantastičnim razgledom – dom urbanega samca, ki ve, kaj hoče

O udobju in prav posebnem vzdušju stanovanja z vzdevkom 50 Shades of Coffee ne gre izgubljati besed, saj bodo fotografije izpričale svoje, velja pa izpostaviti velika okna, ki skrbijo, da se v stanovanje prebije ravno dovolj naravne svetlobe in da ta ni le vir svetlobe, ampak tudi dekoracija. Za moškega, ki ve, kaj hoče!

Stanovanje 50 Shades of CoffeeOdpri galerijo
Ikeina praznična kolekcija Ikeina praznična kolekcija 2015 je tu! Moon Glass Moon Glass – skodelica, ki omogoča opazovanje luninih men med pitjem Pisarniške hišice "Treehouse 2" Pisarniške hiške Treehouse 2 za miren umik na delovnem mestu Sodobno modularno kopalniško pohištvo Esperanto Esperanto – sodobno modularno kopalniško pohištvo ·