6 astroloških znamenj, ki so vedno pripravljena na kreganje
V zraku · buzz buzz

Vsako astrološko znamenje ima svoje pozitivne lastnosti, a nihče ni tako svet, da ne bi v sebi nosil tudi slabosti. In pripravljenost na kreganje je ena takšnih. Preveri, ali sodiš med astrološka znamenja, ki so, tudi če jih prebudiš sredi noči, pripravljena na kreganje.

Osebe, ki niso pripravljene skleniti kompromisa, vedno najdejo razlog za kreganje. Ta astrološka znamenja rada osvobodijo zver, ki kriči v njih.

Oven

Ljudje, ki so rojeni v tem znaku, se zelo hitro ujezijo. Radi se borijo in so se pripravljeni maščevati osebi, ki je karkoli storila narobe. Oven je impulziven, zato bodite previdni.

Bik

Bik lahko v trenutku spremeni svoje počutje. Ljudje, ki so rojeni v tem znaku, imajo nizko stopnjo tolerance. Vedno so pripravljeni na kreganje z osebo, ki jih je razjezila. Nasilje ni rešitev, a za bika pogosto je.

Dvojčka

Ljudje, ki so dvojčki se borijo na svoj način in vedno dobijo tisto, kar želijo. Svojo jezo pokažejo tako, da oseba, na katero se spravijo, misli, da jo sovražijo. Brezobzirni so, a na pošten način.

Rak

Rakom ni pomembno, kdo je oseba, s katero se kregajo, saj jim je pomemben razlog, zaradi katerega se kregajo. Takšni ljudje dolgo zadržuje jezo, nato pa naenkrat eksplodirajo. Mnogi menijo, da so nori, a v resnici ne znajo nadzorovati svojih čustev.

Lev

Ljudje v znaku leva so preveč ponosni, zato je njihov ego prevelik. A jih ta hrani pri razpravah. Tudi ko gre za nepomembne stvari, se je lev pripravljen kregati. Storil bo vse, da je v središču pozornosti.

Škorpijon

Škorpijon je skoraj vedno borben. Pogosto naredi dodatno škodo ljudem, ki ga ne cenijo in jim niso všeč. Zelo manipulativni so, zato nihče ne more z njimi upravljati.


maxresdefault Ta prisrčen božični oglas dokazuje, da nekatere stvari razumemo šele, ko postanemo starši ABMC_Unit_03743R_preview.jpeg 8 načinov, kako se med prazniki izogniti bankrotu 6 nasvetov, kako usklajevati med privatnim življenjem in delom kot ‘freelancer’, da ne pregorite. 6 nasvetov, kako usklajevati med zasebnim življenjem in delom kot ‘freelancer’, da ne pregorite igazabol-szerelem-tabla-tokeletes-cosmopolitan Ideje za darila 2018: najboljša darila za osebe, ki so obsedene z božičnimi filmi · ·