Melvita, francoska blagovna znamka certificirano organske kozmetike.
V zraku · shopping

V prazničnem času smo še toliko bolj hvaležni za čudovite osebe, ki so del našega življenja. Veliko je načinov, kako jim izkazati prisrčno pozornost. Topel objem, prijazna beseda, iskren poljub … Melvita, francoska blagovna znamka certificirano naravne kozmetike, predstavlja še en način: čudovite darilne komplete, ki prebujajo naravno lepoto in obdarovance razveseljujejo še dolgo po božiču.

Narava nam podarja številne blagodejne zaklade, ki jih Melvita že več kot 30 let združuje v dovršene negovalne formule. Iz njih ustvarja naravno kozmetiko, ki razveseljuje z učinkovitostjo in užitkom ob uporabi. Celoten proces od izbora naravnih sestavin, proizvodnje, pa vse do reciklažne embalaže ustreza visokim standardom ECOCERTA.
Melvitini izdelki ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav ali barvil, sestavin petrokemičnega izvora, parafina in silikona. V njihovi sestavi so izključno naravni aktivni izvlečki, katerih učinkovitost je bila dokazana s številnimi testi. Z nakupom daril v Melviti pa ne osrečite samo svojih bližnjih, ampak naredite nekaj dobrega tudi za naš planet in prelepo naravo.

Ideje za praznična darila:

1. Darilni komplet Šopek vrtnic
Z malimi darilnimi kompleti, v katerih so skrbno izbrani negovalni izdelki, boste osrečili prav vsakogar. Naj bo to DARILNI KOMPLET ŠOPEK VRTNIC v lični kovinski škatlici, ki vsebuje cvetno vodico damaščanske vrtnice ter milo za obraz in telo Cvetni listi vrtnice in akacijev med.

2. Medeno odišavljeno milo
Še tako drobna pozornost prinaša neizmerno veselje, če je podarjena s srcem. Zato morda lahko posežete po MEDENEM ODIŠAVLJENEM MILU v moderni šesterokotni obliki.

3. Kolekcija L’Or Bio
Poznate kakšno hedonistko, ki se navdušuje nad edinstvenimi dišavami in satenastimi teksturami negovalnih izdelkov? Potem bo kolekcija L’Or Bio, ki združuje pet redkih in dragocenih olj, prava izbira. Ne spreglejte IZJEMNEGA KOMPLETA L’OR BIO, v katerem se skrivata Melvitina svetovna prodajna uspešnica Izjemno zlato olje in Izjemna krema za roke. Prefinjena, zapeljiva in sijoča dišava L’Or Bio nikogar ne pusti ravnodušnega.

4. Žametni komplet L´argan Bio
Nežno milo L’Argan Bio, arganova krema za žametne roke in arganov balzam za ustnice v stiku sestavljajo ŽAMETNI KOMPLET L’ARGAN BIO – darilo, s katerim boste razveselili vse tiste, ki cenijo vsestranskost. Negovalni izdelki z mikavno dišavo, obogateni z arganovim oljem, kožo obnovijo, poživijo in zmehčajo, da kar zažari od lepote.

5. Darilo zanj
Se vašemu moškemu vedno mudi ali si vzame čas? Ne glede na to, ali se mu mudi ali ne, je Melvita zanj ustvarila sveže, poživljajoče organske izdelke Pour Homme, ki ustrezajo vsem potrebam moške kože. Presenetite ga s KREMO ZA BRITJE 2 v 1 ali pa z ENERGIJSKIM KOMPLETOM ZA MOŠKE.

6. Ne pozabite nase
Pri nakupovanju daril ne pozabite na najpomembnejšo osebo v svojem življenju – to ste vi! Pomislite na vse, kar ste v tem letu dosegli, potrepljajte se po ramenih in tudi sebi privoščite trenutke udobja ter razvajajočo nego s POMIRJAJOČIM KREMNIM MLEKOM ZA TELO iz kolekcije Nectar de Miels.

MELVITIN PRAZNIČNI BON ZA 10 EVROV

Celotno ponudbo čudovitih darilnih kompletov po posebnih prazničnih cenah najdete na www.melvita.si, pri tem pa ne pozabite izkoristiti kode BOZIC, ki vam prinaša BON ZA 10 evrov, veljaven od 11. 12. do 17 do 17. 12. 2017 ob nakupu nad 40 evrov.


slide 3 The Athlete’s Foot: športna trgovina s stilom Agent Panda: konceptna trgovina za moške Agent Panda: konceptna trgovina za moške a18274981_1907742286104863_230372486875660495_n Slovenska – Local Made: trgovina z izdelki slovenskih oblikovalcev Wee - enostavna uporaba tudi pri lokalnih trgovcih Wee – ob nakupu zbirajte denar namesto točk · · · · ·