6 POTOVALNIH IDEJ ZATE IN ZA TVOJO NAJBOLJŠO PRIJATELJICO.
Utrip mesta · destinacija

Poletje je že za vogalom in čas je, da začnete načrtovati svoje počitnice, izberete destinacijo in rezervirate letalske karte. Prvo vprašanje, na katerega morate odgovoriti pred vsem tem, pa je, s kom se boste odpravili na pot. Odgovor je seveda preprost – zelo verjetno z najboljšo prijateljico. V članku si lahko preberete seznam 6 potovalnih idej zate in za tvojo najboljšo prijateljico.

Že veste s kom in kam na počitnice? Spodaj si lahko ogledate 6 potovalnih idej zate in za tvojo najboljšo prijateljico.

Vikend roadtrip

Če si s prijateljico ne bosta mogli privoščiti dolgih počitnic, pa se lahko za kakšen lep vikend vseeno odpravita na nepozaben roadtrip. Takšen način potovanja je fleksibilen in zato omogoča veliko zanimivih in prijetnih presenečenj. Prav tako je popoln za vse tiste, ki si letošnje poletje ne morete privoščiti razmetavati z denarjem.

Obiščita kraj, kjer še nikoli nista bili

Nič ni tako osvežujočega kot odkrivati nove kotičke z ljudmi, ki so nam najbolj blizu. Odpravita se na kraj, ki ga nobena od vaju še ni videla in uživajta v skupnem raziskovanju.

Kampiranje

Kampiranje združuje blagodejno naravo in noro avanturo. Poleg tega je to korak zunaj območja udobja, kamor se moramo tu in tam pač odpraviti. Kampiranje z najboljšo prijateljico pa je nesporno ena najbolj zabavnih idej za preživljanje dopusta.

PREBERITE ŠE: Najlepša italijanska mesteca, ki so kot nalašč za obisk to poletje

Skrb zase

Odpravita se na počitnice, kjer se lahko predata skrbi zase – za svoje telo, dušo ali um. Lahko se odpravita v toplice ali pa v meditativno središče v Indijo. To vaju bo zbližalo in utrdilo vajino prijateljstvo.

Pojdita na prostovoljno delo

Prostovoljno delo  v tujini je odličen način, da se ob dobrem delu z najboljšo prijateljico še bolj povežeta. Tako bosta imeli priložnost, da naredita nekaj dobrega za druge, hkrati pa se zelo zabavata.

Planirajta kakovosten čas skupaj doma

Sta se naveličali potovanj ali pa zanje preprosto nimata časa? Še vedno lahko planirata skupne počitnice. Tudi če ostaneta doma, si lahko vzameta nekaj dni druga za drugo, kar je tudi sicer glavni smisel skupnega potovanja. Rezervirajta si nekaj dni, ko bosta počeli vse, kar tako radi počneta skupaj in se ob tem noro zabavali ter se še bolj zbližali.

Truck Surf Hotel Truck Surf Hotel: edinstvene počitnice na šestih kolesih Portofino Najlepša italijanska obalna mesteca, ki so kot nalašč za obisk to poletje 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija 13 restavracij, kjer hrana ni glavna atrakcija Otoki za edinstveno izkušnjo. 5 otokov, ki jih morate obiskati, če želite res edinstveno izkušnjo · · ·