shutterstock_632302268
V zraku · buzz buzz

Vsak izmed nas ima znanca, družinskega člana ali pa prijatelja, ki je vedno pozen. Ko moramo že stotič čakati na to osebo, nas to seveda počasi začne spravljati v slabo voljo. Vendar pa imajo ljudje, ki so vedno pozni, zaradi tega kar nekaj odlik. Preberite si o pozitivnih značilnostih ljudi, ki vedno zamujajo.

To je 6 pozitivnih značilnosti ljudi, ki vedno zamujajo.

Znajo tvegati

Ljudje, ki vedno zamujajo, znajo zajemati življenje s polno žlico. Mnogi zamujajo prav zaradi tega, ker je njihova žlica marsikdaj preveč polna. Preprosto imajo v svojem vsakdanu tako poln urnik, da na kakšno stvari vedno zamudijo.

So polni energije

Tisti, ki zamujajo, so velikokrat zelo zaposleni ljudje. To pomeni, da morajo imeti po vse verjetnosti veliko energije, da jim uspe zdržati tako poln urnik. Vedno so pripravljeni na zabavo.

Tega ne počnejo zanalašč

Kakršenkoli razlog imajo za svoje zamujanje, zagotovo to ni zanalašč. Če zamudijo na zmenek ne pomeni, da jim niste pomembni.

So resnicoljubni

Ljudje, ki zamudijo le občasno, se poskusijo izgovoriti. Tisti, ki jim je zamujanje pisano v dedni material, pa so se naučili, da noben izgovor ni tako dobro sprejet kot resnica.

Dobro sodelujejo z drugimi

Kdor pogosto zamuja, ve, da se včasih pač ne more odločati o določenih skupnih stvareh. Nič mu ne manjka, če se o tem odločijo drugi v skupini. Dobro sodeluje in pripravljen je na kompromise.

PREBERITE ŠE: 14 ljudi, ki so tako edinstveni, da so verjetno z drugega planeta

Včasih zamujajo z dobrim razlogom

Tisti, ki so ves čas pozni, velikokrat zamujajo brez resnega razloga. Vendar pa se tudi njim tako kot vsem ostalim velikokrat zgodi, da se v njihov poln urnik vrine kakšna nujnost, ki se ji morajo v trenutku posvetiti.


Screen Shot 2018-09-19 at 15.13.44 copy Japonci zgradili najčudovitejši zvočni vrt na svetu shutterstock_700329313 Kakšna smrt te čaka glede na tvoje astrološko znamenje v primeru apokalipse? shutterstock_1034150995 Si upate uganiti krivca za več kot 200 ločitev v letu 2018? Kuhinjske katastrofe, ki jih redko vidite. Talenti, kot jim ni para: kuhinjske katastrofe, ki jih redko vidiš · ·