Nakupovanje ženskega spodnjega perila je prava nočna mora.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Zakaj je za ženske nakupovanje spodnjega perila nočna mora? Ker so cene nerazumne, ker je dizajn nekaterega perila domala ponižujoč do ženske in ker je perilo iz naravnih materialov težko dobiti za normalno ceno. A to je za ženske pač kruta realnost, s katero se morajo soočati ob vsakem nakupovanju spodnjega perila. A zakaj bi se nad temi težavami vedno le zmrdovale, ko pa se je včasih bolje malce pošaliti na lasten račun. Tu je šest razlogov v obliki satiričnih ilustracij, ki razložijo, zakaj je za ženske nakupovanje spodnjega perila prava nočna mora.

Ženske, se želite malce nasmejati na svoj račun? Moški, želite vedeti, kakšne muke ženske prestajajo med nakupovanjem spodnjega perila? Potem si oglejte prikupne ilustracije ilustratorke C. Cassandre, v katerih ta na zabaven način obrazloži, zakaj je za ženske nakupovanje spodnjega perila prava nočna mora.

PREBERITE ŠE: Kaj o ženski pove njeno spodnje perilo?

Prepričani smo, da se boste z njimi poistovetile prav vse ženske. Kateri ženski se je namreč pri kupovanju perila nazadnje zgodilo, da je v roke že “s prve” pograbila všečne hlačke, ki so narejene iz 98 odstotkov bombaža in ne sintetike? Še prevod za moške. To je tako, kot bi na travniku našli štiriperesno deteljico.

6 razlogov, zakaj je za ženske nakupovanje spodnjega perila nočna mora:

Pa saj se hecate!Odpri galerijo
Zvezdnice zgoraj brez Zvezdnice, ki po svetu rade hodijo zgoraj brez Najbolj bizarne ženske obleke vseh časov Najbolj bizarne ženske obleke vseh časov PicMonkey Collage Ženske pričeske: preproste elegantne pričeske za tiste, ki vedno zamujate Zgodovina ženskih torbic Ženske torbice skozi čas: zgodovina ženskih torbic · · ·