gotti_ew
Kulturni izbor · film

V zadnjem času se veliko število ljudi odloča za obisk kina, da bi si tam ogledali film Maščevalci: Neskončna vojna. Letos pa si bo v kinodvoranah moč ogledati tudi veliko drugih filmov, ki si vsekakor zaslužijo vašo pozornost.

O tem, ali je filmu vredno dati priložnost, da se dokaže, se mnogokrat odločimo že po ogledu filmskega napovednika. V bližnji prihodnosti bodo izšli številni filmi in serije, od katerih marsikdo pričakuje veliko. Poglejmo, kateri.

Človek mravlja in Osa (Ant-Man and the Wasp, 6. julij 2018)

Po vsej drami, ki ji je gledalec priča v Neskončni vojni, se Marvel vrača s filmom, ob katerem se bo mogoče sprostiti. Človek mravlja se bo proti sovražnikom boril ob boku Ose.

Robin Hood (Robin Hood, 21. november 2018)

S predstavitvijo Robina Hooda so tokrat poskusili pri Lionsgatu. Robina bo upodobil Taron Egerton, ki ga poznamo predvsem iz filmov Kingsman, medtem ko bo vlogo Malega Johna prevzel Jamie Foxx.

Mož, ki je ubil Don Kihota (The Man Who Killed Don Quixote, 19. maj 2018)

Film so začeli snemati že pred dvema desetletjema. Po nekaj spodletelih poskusih bo premierno predvajan na filmskem festivalu v Cannesu.

Gotti (Gotti, 15. junij 2018)

Zdi se, da je John Travolta odlična izbira za upodobitev Johna Gottija, ameriškega mafijca italijanskega rodu. Film ponuja zgodbo o drznem življenju razvpitega kriminalca.

Whitney (Whitney, 6. julij 2018)

Novi dokumentarec se ukvarja z življenjem in kariero slavne pevke Whitney Houston. Vsebuje nekaj doslej še nevidenih posnetkov.

Drža (Pose, 3. junij 2018)

Serija se osredotoča na newyorško kulturo v 80. letih prejšnjega stoletja. Glede na to, da jo uvrščajo v kategorijo plesnih muzikalov, lahko pričakujemo veliko količino energije.

Castle Rock (Castle Rock, 25. julij)

Serijo so ustvarjalci posneli po knjižni predlogi Stephena Kinga. Že po tem podatku lahko sklepamo, da si jo bo vredno ogledati.

big-lebowski-dude-walter-promo 9 nenavadnih dejstev iz zakulisij filmov, ki zvenijo popolnoma izmišljena 18mcmafia1-superJumbo 10 novih serij, ki jih lahko pogledaš med vikendom ROLEX SUBMARINER 6538 Najbolj ikonične filmske ure vseh časov dexter Te serije gledajo in zares cenijo le pametni ljudje · · ·