Irina Shayk
Utrip mesta · moda

Irina Shayk je ruska manekenka sočnih ustnic in privlačnih oči, ki je svojo kariero začela že leta 2004, ko je zmagala na lokalnem lepotnem tekmovanju. Leta 2007 je postala obraz znamke Intimissimi, kjer je zamenjala Ano Beatriz Barros. To ji je odprlo vrata v svet visoke mode, kjer so pogodbe in sodelovanja kar kapljali. Od tedaj redno polni revijo Sports Illustrated, za katero je bila leta 2011 tudi obraz z naslovnice.

Irina Shayk je ne samo obraz ampak tudi ambasadorka znamke spodnjega perila Intimissimi, a svoje popolno telo je razkazovala tudi v drugih oglaševalskih kampanjah- Armani, Guess, Paciotti, Victoria’s Secret, Lacoste in La Perla. Tudi Sports Illustrated še zdaleč ni edina revija v kateri je na ogled postavila svoje obline. Tu so še Vogue, Elle, Vanity Fair, Marie Claire, GQ, Harper’s Bazaar in Glamour, če omenimo samo najbolj zveneče.

PREBERITE ŠE: #6 – Kate Upton – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Pojavila se je v spotu Kanye Westa (Power), poskusila pa se je tudi že kot igralka z mini vlogo v filmu Herkules (2014). Njen resnični ”Herkules” je bil do nedavnega Cristiano Ronaldo, a njune poti so se letos po petih letih razšle. Irina pa se ni zapisala zgolj manekenstvu in igralstvu, saj je med drugim tudi ambasadorka ruske dobrodelne organizacije Pomogi.

Irina ShaykOdpri galerijo

Versace luksuzne superge Versace: nova kolekcija luksuznih superg pomlad/poletje 2015 Kate Upton #6 – Kate Upton – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Candice Swanepoel #5 – Candice Swanepoel – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Doutzen Kroes #4 – Doutzen Kroes – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 · · · · ·