7 maminih mitov, zaradi katerih te je vse ta leta pustila živeti v zmoti.
V zraku · buzz buzz

Je tudi tebe tvoja mama načula, da sedenje preblizu televizije škodi tvojim očem? Da žvečilni gumi ostane v tvojem želodcu še sedem let potem, ko ga pogoltneš? Da z opranimi lasmi ne smeš na veter, ker te bo prehladil prepih? Če so odgovori pozitivni, je potem čas za nova resnična dejstva.

Namen ovračanja maminih mitih ni tu zato, da bi kakorkoli umazali podobo mame. Vsi vemo, da vse, kar mame počno, počno z največjo mero ljubezni in delajo le v dobro svojega otroka. Poleg tega pa nam nič od tega, kar so nam prodajale v mladosti in ne drži, ni škodovalo.

A tudi mame niso vsevedne, zato ne gre verjeti vsemu, kar so te naučile v rani mladosti. Kot otroci smo pač vsak njen nasvet vzeli za suho zlato, v resnici pa nas je v številnih primerih (nevede) pustila, da smo vsa ta leta živeti v zmoti. Toda zdaj, ko ste odrasli, je prav, da na novo ‘nacentrirate’ dejstva in jih zamenjate z novimi, ki so dejstva dejstva in ne dejstva spackana iz vraževerij in pomanjkljivih študij.

Si vedel, da sedenje preblizu televizije ne škodi tvojim očem? Žvečilni gumi ne ostane v tvojem želodcu še sedem let potem, ko ga pogoltneš? Se je tudi tvoja mama motila glede tega vsa ta leta? Kaj je resnica in o čem vse se je še tvoja mama motila, si oglej v spodnjem zabavnem video posnetku.


Natalia Vodianova Pirellijev koledar 2016 bo po zaslugi Annie Liebovitz popolnoma drugačen Poročna obleka z najdaljšim stažem 11. nevesta v družini, ki bo oblekla 120 let staro poročno obleko svoje prapraprababice Če bi se risani junaki starali kot ljudje. Andrew Tarusov: Tako bi izgledali risanki junaki, če bi se starali kot ljudje Težave z modrci 12 najbolj nadležnih težav z modrcem, s katerimi se lahko poistovetimo vse ženske · · · ·