The-Blue-Lagoon-1980-1
V zraku · buzz buzz

Za ženske je velikokrat težko, da zgradijo srečno in uglašeno razmerje z moškim, saj se v njihovih glavah velikokrat zasidrajo različni miti in stereotipi o tem, kaj je prav in kaj narobe ter kaj je tisto, kar moške na njih pravzaprav privlači. Tukaj je 7 moških stereotipov o ženskah, ki sploh ne držijo.

7 moških stereotipov o ženskah, ki sploh ne držijo:

Oblačila, ki več razkrivajo, kot pokrivajo.

Dekleta velikokrat v želji po moški pozornosti navlečejo nase svoje najbolj seksi kose: globoke izreze, mini krila, svetle barve, oprijete obleke …
Če torej ne želite le narediti vtisa, ampak spoznati moškega svojih sanj, morate nivo seksualnosti nekoliko spustiti in dodati nekaj več elegance in ženstvenosti. Seksi mini krilo bo resda pritegnilo moško pozornost, a to ni dekle, za katerega bi si moški želel skrbeti.

Videz modela/manekenke

To je mit, zaradi katerega se muči več tisoč deklet po svetu ter se posledično odloča za diete in lepotne operacije. Ko težijo k popolnosti in želijo kopirati postavo, pričesko ali nos neke druge ženske, izgubijo razum in svojo identiteto.
Res je, da je lep videz tisto, kar moški najprej opazijo na ženskah – všeč so jim lepi lasje, lepa koža in lepe in spodobne obleke. Moškim so všeč ženske, ki znajo skrbeti zase, za svojo lepoto in ki si znajo ostati zveste ter se sprejmejo takšne, kot so.

Pretirano znašanje na moškega ali pa pretirana neodvisnost

Včasih ima ženska občutek, da mora njihov partner voditi njene finance, se odločati namesto nje in dobesedno postati njen menedžer. Spet druge ženske gredo v drugo skrajnost: postanejo namreč pretirano neodvisne in se zanašajo le nase.
Ko si dva človeka zaupata in si pomagata, ju nikoli ni strah sprejeti podpore in opore drugega. Moški si seveda želijo skrbeti za svojo žensko in jo varovati, a ženska mora ostati zvesta sebi in svojim mnenjem.

PREBERITE ŠE: Kakšen je pravi “seksi” moški?

Predanost

Nekatere ženske pozabijo na svoja življenja in postavijo svojega partnerja v središče dogajanja oziroma v središče vesolja. Verjamejo, da je tovrstna predanost tista, ki moške privlači, in ker je vsa pozornost preusmerjena le na tega moškega, ta precej hitro izgubi zanimanje za žensko.
Kaj je torej tisto, kar moške privlači? Ženska, ki ima svoje interese in hobije. Zelo pomembno je, da te ohranimo tudi v razmerju ter da se v njem popolnoma ne izgubimo.

Bogato seksualno življenje

Zelo razširjen mit pravi, da so izkušene seks boginje, ki poznajo vse trike intimnih užitkov, najsrečnejše ženske v razmerjih.
Seksualna harmonija je nedvomno pomembna za srečno razmerje, a nima nič z bogatimi izkušnjami. Kar moški cenijo najbolj, je ujemanje pri seksu, nežnost, zmožnost, da se v seksu uživa in želja po zadovoljitvi partnerja.

Neumno vedenje

Nekatere ženske verjamejo, da moški ne marajo pametnih deklet, zato se za pridobivanje njihove pozornosti vedejo nenaravno, neumno.
Študije, ki so jih izvedli na California State University, so pokazale, da so neumne ženske moškim privlačne le zaradi enega razloga: ker so bolj seksualno dostopne. Moške, ki si želijo močno in resno razmerje, privlačijo pametne ženske.

Preveč ličil

Dekleta velikokrat mislijo, da jih bodo močna ličila naredila moškim veliko bolj privlačna.
V eni študiji so moškim in ženskam pokazali fotografije različnih deklet z različnimi količinami ličil ter jih prosili, naj o njihovem videzu podajo kakšno mnenje. Večina moških in žensk se je strinjala, da so dekleta, ki nosijo manj ličil, privlačnejša.

Helikopter pristane sredi ceste. Vojaški helikopter pristane sredi ceste, da pilot vpraša za pot Cvetenje češenj v mestecu Kawazu Čarobno cvetenje češenj v japonskem mestu Kawazu budimpešta Tako čudovita je Budimpešta v megli Carpool Karaoke: The Series Priljubljena rubrika Carpool Karaoke postala TV-serija · · · ·