shutterstock_512168878
V zraku · buzz buzz

Začetek novega leta je najbolj primeren čas za to, da si zastavimo nove zaobljube. Ne glede na to, na katerem področju si želimo doseči izbrane cilje, pa se pogosto zgodi, da že do marca izgubimo motivacijo in obupamo.

Razkrivamo vam 7 nasvetov, po zaslugi katerih boste izpolnili svoje novoletne zaobljube.

Postavite si specifične cilje.

Če želite izgubiti težo, vam priporočamo, da si cilje postavite glede na določeno časovno obdobje. V primeru, da želite v enem letu izgubiti vsaj 20 kilogramov, je bolje, da stremite k temu, da tehtnica po koncu vsakega meseca pokaže približno 2 kilograma manj. Na ta način boste lahko vseskozi opazovali svoj napredek.

Povežite se s prijateljem.

Opravljanje nalog v ekipi je lažje in bolj zabavno. Tudi če po duši niste športnik, bo obisk telovadnice v dobri družbi minil, kot bi mignili. Tako boste ubili dve muhi na en mah – ob tem, ko se boste družili s prijateljem, boste hkrati skrbeli za svoje telo.

Razporedite si čas.

V kolikor dejavnosti ne načrtujete vnaprej, se kaj hitro zgodi, da na njih pozabite. Prav zato je ključnega pomena, da že pred začetkom tedna veste, kako boste razporedili obveznosti v prihajajočih dnevih.

Objavljajte na družbenih omrežjih.


Čeprav znajo biti ljudje, ki na družbenih omrežjih neprestano objavljajo fotografije zdravih obrokov in utrinke s treningov, še kako nadležni, pa se tako lažje držijo svojih zaobljub. Kljub temu vam priporočamo, da svojih sledilcev vsakodnevno ne zasujete s številnimi objavami.

Preverjajte rezultate.

Pogled na pozitivne rezultate je vedno razveseljiv. Četudi si želite, da bi bil napredek še hitrejši, pa se zato ne smete vdati. Vsako najmanjše izboljšanje vam naj služi kot motivacija za naprej.

Nagradite se.

Po tem, ko uspešno opravite zastavljeno nalogo, si nedvomno zaslužite nagrado. Odpravite se na masažo, posežite po priboljšku ali pa si privoščite nekaj povsem tretjega.

Bodite potrpežljivi.

Na poti do uspeha so vedno vzponi in padci, zato je nesmiselno pričakovati, da bo pri vas drugače. Če se po napornem dnevu v službi odločite, da boste preskočili vadbo, še ni razloga za preplah. Pomembneje je, da se spočijete in naslednji dan opravite dober trening. Rezultati bodo opazni na dolgi rok, zato ne smete nikoli obupati.


DARILA Trije nesramni načini zavijanja daril, s katerimi lahko pohecate svoje prijatelje Močne življenjske lekcije, ki se jih vsi prepozno naučimo Močne življenjske lekcije, ki se jih vsi prepozno naučimo shutterstock_370029713 Ljudje, ki popravljajo slovnične napake drugih, naj bi bili “najbolj nadležni”! Živi življenje, o katerem sanjaš: 10 navad, zaradi katerih boš nehal "jamrati" Živi življenje, o katerem sanjaš: 10 navad, zaradi katerih boš nehal “jamrati” · ·