MonsterInLaw-UC2016_7
V zraku · odnosi

Spoznati starše partnerja je ena stvar, popolnoma nov nivo pa je, če se z njimi tudi povežemo. Tašče so včasih trd oreh, še posebej, če je njihov sin edinec. Vendar pa je možno ugnati tudi takšne stare lisice. Preberi si 7 načinov, kako se prikupiti tašči.

Bi se rada bolj zbližala s partnerjevo mamo, pa ne veš kako? Tu si lahko prebereš 7 načinov, kako se prikupiti tašči.

Skupaj preživita dovolj kakovostnega časa

Vzemi si čas, ki ga posvetiš samo tašči – brez svojega partnerja. Poizvedi, kaj rada počne, ter se ji pri tej dejavnosti pridruži.

Pohvali njenega sina

Boljši občutek od komplimenta je le to, da nekdo pohvali našega otroka. Tašči zaupaj, kaj ti je na partnerju tako všeč in v čem je dober.

Pusti partnerju, da sam bije družinske boje

Vsaka družina skriva v omari kakšnega okostnjaka, pod preprogo pa nerazrešene konflikte. Ti bodo prej ali slej privreli na dan. Ne vpletaj se preveč in pusti partnerju, da sam razreši družinske afere.

Pomagaj

Pokaži, da si res del družine in ne le gost, ki pride občasno na večerjo. Pomagaj pri obiranju jabolk ali pripravi piknika.

Skupaj pripravita rojstnodnevno zabavo za tvojega dragega

S taščo se skupaj lotita priprave rojstnodnevne zabave za tvojega dragega. Priprava presenečenja za osebo, ki jo imata obe najraje na svetu, vaju bo zagotovo povezala.

Pokaži, kako rada imaš njenega sina

Tvojo taščo lahko skrbi, ali je njen sin res v dobrih rokah. Pokaži ji, da ga imaš zelo rada.

Spoznaj jo kot osebo

Tvoja tašča je mama tvojega partnerja, vendar ima tudi celo kopico drugih vlog v svetu. Spoznaj jo kot osebo in postanita prijateljici, ki ju druži več kot le skrb za istega človeka.


Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen Ali preživljaš preveč časa s svojim partnerjem? Ne utesnjuj ga: to nakazuje, da preživljaš PREVEČ ČASA s partnerjem Ne zavajajta drug drugega: to je očiten znak, da vajino razmerje ne bo trajalo Ne zavajajta drug drugega: to je očiten znak, da vajino razmerje ne bo trajalo Pozabi na žalovanje in jok: to je EDINA stvar, ki jo moraš narediti po razhodu Pozabi na žalovanje in jok: to je EDINA stvar, ki jo moraš narediti po razhodu · · ·