7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico
V zraku · odnosi

Odnosi so kot domače živali – potrebujejo določeno količino nege, pozornosti, skrbi in energijskega vložka. Kakšna pa je oblika teh hranil, je odvisno od vsakega odnosa in vpletenih oseb. Če vam je zmanjkalo idej, kako partnerju pokazati, da vam ta odnos veliko pomeni, si preberi seznam 7 preprostih načinov, kako presenetiti svojega partnerja.

Se je vajin odnos ujel v dolgočasni ritem vsakdana? Preberi si 7 preprostih načinov, kako presenetiti svojega partnerja.

Prinesi mu/ji najljubšo hrano

Preseneti svojega partnerja z njegovo/njeno najljubšo hrano. Ta gesta bo še posebej učinkovita, če bo partner zelo lačen ali pa če mu/ji prineseš kosilo takrat, ko že nekaj dni sanjari o svojem najljubšem obroku.

Pošlji ji/mu kupon za najljubšo trgovino

Kdo se ne bi razveselil elektronske pošte, da je prejel kupon v določeni vrednosti za svojo najljubšo trgovino?

Pomagaj ji/mu pri domačih opravilih

Potrebuje tvoje dekle nove ploščice v kopalnici? Ima tvoj fant goro nepospravljenega perila? Ko tvojega partnerja ne bo doma, opravi namesto nje/njega opravila, s katerimi že dolgo časa odlaša.

Oglejta si njegov/njen najljubši film

Razumljivo je, da lahko samo nekajkrat gledaš The Shining ali pa Prevzetnost in pristranost, ne da se ti zmeša. Ampak pomisli, kako hvaležen bo tvoj partner, če si boš z njim/njo sam od sebe ogledal/-a njegov/njen najljubši film.

Začini vajine posteljne aktivnosti

Igra vlog? Skupni ogled vročega filma? Uporaba pripomočkov? Romantično okolje s svečami in toplo kopeljo? Možnosti so neomejene.

Prinesi mu/ji zajtrk v posteljo

Je o plemenitosti te geste sploh treba govoriti? Vstani, preden se tvoj partner zbudi, ter mu/ji pripravi kraljevski zajtrk v postelji.

Glej z njim/njo celotno serijo

Pobeg v svet serij ima poseben priokus sladkega. Serije pa zahtevajo tudi določeno stopnjo časovne zavezanosti. Skupaj s partnerjem glej njegovo/njeno najljubšo serijo, četudi v njej ne uživaš najbolj na svetu.

 


maxresdefault (1) Dve strani enega razhoda: kako se ujemajo naše zgodbe, ko se razidemo? MonsterInLaw-UC2016_7 7 načinov, kako se prikupiti tašči Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen Ali preživljaš preveč časa s svojim partnerjem? Ne utesnjuj ga: to nakazuje, da preživljaš PREVEČ ČASA s partnerjem · ·