Kako prikriti celulit?
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kako skriti celulit? Boj proti celulitu je borba brez konca in kraja. Zakaj bi se torej bojevale z mlini na veter, ko pa ste lahko pametnejše in ga lahko prekrijete s preprostimi triki. Nekateri delujejo tudi na plaži! Preverite 7 preprostih načinov, kako vizualno skriti, da imamo celulit.

Celulit ne prizanaša in ne izbira. Je eden od največjih sovražnikov žensk in pogosto razlog, da si poleti ne upajo obleči kratkih hlač in kopalk. Toda ni vam treba imeti telesa fotomodela, da bi se na plaži v kopalkah počutile samozavestno in lagodno. Če vas skrbi celulit (na naraven način se ga znebite s pravilno prehrano in dovolj gibanja), vam zaupamo hitre, preproste in začasne rešitve, s katerimi ga boste vizualno skrile in tako lažje prebrodile poletje.

PREBERITE ŠE: Kako imeti raven trebuh: 6 načinov, kako do ravnega trebuha brez vadbe

7 preprostih načinov, kako skriti celulit (tudi na plaži):

Načini, kako skriti celulit: z zagorelostjo

Zagorela koža prikrije nepravilnosti. Celulit je namreč na temni koži manj viden kot na svetli. Če vas poletni dopust še čaka, se pred odhodom odpravite v kozmetični salon in si privoščite lažno porjavitev s sprejem. To lahko storite tudi same s samoporjavitveno kremo, ki jo enakomerno nanesite na noge (spredaj, zadaj in ob strani) in zadnjico. Lažna porjavitev pa ne le prikrije celulit, ampak tudi optično zoži telo.

Načini, kako skriti celulit: s pareom ali ruto

Pareo velja za pravega kameleona med oblačili, saj je enkrat krilo, drugič haljica. Zato tega vsestranskega modnega kosa nikar ne pozabite doma, ko se odpravljate na plažo, saj lahko z njim spretno prikrijete celulit in nihče ne bo niti posumil, da je kaj več kot ”le” modni dodatek. Alternativa pareu so večja ruta ali kopalke, podaljšane v minikrilo.

Načini, kako skriti celulit: s pitjem zadostne količine vode

Čez dan spijte najmanj osem kozarcev vode. S tem bodo celice napojene in posledično bodo tudi vdolbinice na stegnih manj vidne.

Načini, kako skriti celulit: z olivnim oljem

Olivno olje ima podoben učinek kot samoporjavitvena krema. Koži namreč daje sijoč in svilnat videz. Zagotavlja ji vlažnost, je ne namasti in se dobro vpije vanjo. Alternativa olju je bronzer.

Načini, kako skriti celulit: s tankimi najlonkami

Tudi najlonke so lahko vaše zaveznice v boju proti celulitu. Poleti si nadenite nesvetleče (svetleče namreč noge naredijo manj vitke) in kožne barve (izberite ten, ki kar najbolje odseva ten vaše kože), ki oprimejo vašo postavo in dvignejo zadnjico. Ne le, da je zaradi najlonk celulit manj viden, hlačne nogavice tudi oblikujejo noge in zadnjico.

Načini, kako skriti celulit: s spodnjim perilom za oblikovanje postave

Veste, kaj zvezdnice skrivajo pod oblekami, da so njihova telesa videti tako popolno? Spodnje perilo Spanx. Ta oblikuje postavo in prekrije morebitno odvečno maščobo in visečo kožo, pri tem pa se tako uspešno skrije pod še tako lahkotno in pomanjkljivo poletno opravo in s tem ohrani vašo skrivnost na varnem. Seveda si lahko omislite tudi perilo za oblikovanje postave katere druge blagovne znamke.

Lepotni trend - trebušna razpoka Trebušni kanalček (ab crack) – nov nezdrav lepotni trend Kako odstraniti ličila s tkanine? Kako z oblačil odstraniti trdovratne madeže ličil Kako ublažiti sončne opekline? Kako omiliti sončne opekline? Slinček za moško britje Bear Bib Beard Bib – slinček za brado, ki ga potrebuje vsak moški · · ·