Jesen je idealen čas za potovanje.
V zraku · buzz buzz

Veste, zakaj je jesen najboljši čas za potovanje? Nekateri imajo dovolj fleksibilne službe in življenjski slog, da lahko izbirajo čas dopusta, medtem ko številni nimajo tega razkošja. Če ga imate, je jesen definitivno čas, ko se morate odpravite na dopust. Tu je sedem razlogov, ki vas bodo prepričali, da je čas med septembrom in novembrom najboljši, da spakirate kovčke in se odpravite na pot.

Zakaj je jesen najboljši čas za potovanje? Medtem ko nas večina na dopust krene poleti, ker so nas tako ‘naučili’ – če imate otroke, načrtovanje običajno pogojujejo prav poletne šolske počitnice –, pa poletje še zdaleč ni najbolj idealen čas za dopustovanje, če dopustovanja ne enačite s poležavanjem na plaži.

Ne le, da ljudje tedaj množično derejo na dopust, da je to čas visoke sezone, kar pomeni navite cene in prenatrpanost, po možnosti vas pričakajo še pasje temperature.

PREBERITE ŠE: Zanimiva dejstva o jeseni, ki jih zagotovo še niste poznali

Če se imate možnost na potovanje odpraviti jeseni, boste zadeli terno, kajti temperature so tedaj še dovolj visoke za pohajkovanje, ker pa že začne veljati čas srednje sezone, cene niso več tako visoke. Kaj pa so še ostale prednosti potovanja jeseni?

7 razlogov, zakaj je jesen najboljši čas za potovanje:

Cene letalskih kart in turističnih namestitev drastično padejo.Odpri galerijo

Uspavanka Firestarter Najbolj nenavadna uspavanka za lahko noč Pogostost slovenskih imen in priimkov. Edinstvenih kar 69 odstotkov slovenskih imen. Tudi tvoje? Videspot za Pen Pineapple Apple Pen Video za skladbo Pen Pineapple Apple Pen obnorel spletno občinstvo Pomen vsakdanjih stvari 10 vsakdanjih stvari, katerih pomena niste nikoli poznali · ·