7 razpadov zvez, ki smo jih doživeli čisto vsi
V zraku · odnosi

Tako kot zveze so tudi njihovi konci v vseh možnih barvah in oblikah – če ste ravnokrar zaključili razmerje in žalujete, vam svetujemo, da se poberete, ker takšne razpade zvez smo doživeli čisto vsi.

20. leta so čas za polno življenje, preizkušanje možnosti in romantiko – nobena ljubezen ni enaka, tako se tudi njeni konci med sabo močno razlikujejo. Mi smo povzeli sedem najpogostejših, ki so nam vsem strli srce! Koliko ste jih doživeli vi?

7 razpadov zvez, ki smo jih doživeli čisto vsi:

Prva ljubezen

Prve ljubezni so skoraj vedno najbolj sladke. Takrat je naše srce še mehko in nedotaknjeno, zato pa znajo takšni konci tudi najbolj boleti. Verjetno je to najtežji konec zveze, ki ste morali kdaj preboleti v življenju.

Z osebo, ki ni bila uradno vaša ljubezen.

Dandanes se veliko mladih upira nalepkam in predalčkanjem. To se pozna tudi v romantičnih odnosih. Čeprav nista bila uradno v zvezi, pa lahko prekinitev odnosa prav tako zelo boli. Morda je še toliko huje, če se pretvarjata, kot da nista izgubila nič pomembnega in vama ni mar.

Ko čas ni pravi.

Se odpravlja v tujino ali pa ste sredi življenjskega obdobja, ko je zveza zate skoraj nemogoča? Še posebej težko se je posloviti, če vesta, da bi ob nekem drugem času lahko vajina zveza naravnost cvetela.

Z osebo, ki je kar izginila.

Posledica hitrega načina življenja, globalizacije in nejasnih odnosov je tudi to, da ljudje nenadoma izginejo iz našega življenja. To zna biti zelo težko za osebo, ki ostane v negotovosti.

Ko želita različne stvari.

V 20. se naše preference in način življenja hitro spreminjajo. Ko sta se spoznala, sta imela isto vizijo prihodnosti, čez nekaj let pa se je morda spremenila do te mere, da se ne moreta več uskladiti.

V zvezi, narazen, v zvezi, narazen …

Prepoznate ta slavni vzorec? Ti razhodi so lahko še posebej boleči, saj ti vsak ponoven začetek da upanje, da bo tokrat drugače, potem pa se spet razideta.

Razpad zveze, ki se ti vam čez nekaj let zdel smešen.

Skoraj vsak v mladosti hodi z osebo, ki je tako napačna, da je to že smešno.


754 Ko se ti rane še niso zacelile: znaki, da si prehitro vstopil v novo razmerje Ko postaneta tujca: 3 znaki, da partner ni več ISTA oseba, v katero si se zaljubila Ko postaneta tujca: 3 znaki, da partner ni več ISTA oseba, v katero si se zaljubila Ženske erogene cone, ki jim vsak "pravi moški" posveča več pozornosti Ženske erogene cone, ki jim moški posvečate premalo pozornosti 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico · · ·