the5s
V zraku · odnosi

Pot do ‘tiste najboljše’ je pogosto zahteva, saj vključuje številna neuspela razmerja z različnimi dekleti. Vsaka ženska je drugačna, a hkrati se v vsaki izmed nas tudi skrivajo nekatere lastnosti, za katere bi lahko rekli, da so skupne vsem ženskam. Ti tipi žensk naj bi po mnenju psihologinje Rodman bili zgolj vmesna faza na poti do tiste prave.

Moška pot do ‘tiste prave’ vključuje odnose z različnimi ženskami, pravi psihologinja Samantha Rodman. Ne da bi poskušala kogarkoli užaliti, je ugotovila, da naj bi s takšnimi ženskami moški hodili, preden spoznajo tisto pravo.

Očijeva punčka

Takšne ženske naj ne bi bile pripravljene spustiti drugega človeka v svoje življenje in mu posvečati pozornost. Kljub svoji starosti se takšne ženske vedno obračajo na svoje očete in jih sprašujejo za pomoč, še posebej takrat, ko so v kakšni slabi situaciji. Karkoli fant naredi, nikoli ne bo boljši od očeta. Po mnenju Samante je bolje, da se takšno razmerje zaključi, saj se moški v takšnem razmerju nenehno počuti slabo.

Rada hodi na zabave

Takšna ženska naj bi natančno vedela, kje so dobre zabave in kateri klubi so najboljši. Če želi moški biti njen spremljevalec na zabavi, bo moral spoznati nešteto ljudi, ki jih ona pozna. Nenehno je na tekočem o najnovejših dogodkih, zato s takšnim dekletom moškemu ne bo dolgčas, a ko želi ostati doma, bo moral tekmovati med njenim in svojim družbenim življenjem, pravi Rodman.

Dobra študentka

S takšnim dekletom lahko imajo moški resnično dolge in zanimive pogovore, a velika verjetnost je, da nikoli ne bo našla časa za partnerja, saj je dobesedno nenehno za knjigami. Nekdo, ki misli, da je študij najpomembnejša stvar v življenju, se bo težko posvetil kakšni drugi stvari, pravi Rodman.

Obsesivno ljubosumna

Ljubosumje v odnosu je povsem normalna stvar, a ženska, ki v vsaki stvari išče razlog za razpravo, je čudna. Takšna dekleta naj bi se bala, da bodo ostala sama, ker lahko njihov partner izbere nekoga drugega ali pa jih prevara. Takšnemu dekletu je skoraj nemogoče dokazati, da je vse v redu. Ko se moški zlomi in najde drugo partnerko, bo takšna ženska verjetno mislila, da je to zato, ker je našel nekoga drugega, pravi Rodman.

Opravljivka

Rodman pravi, da takšna dekleta večino časa rada govorijo, ker želijo svojem partnerju povedati vse, kar vedo o drugih ljudeh. In to ni vedno dobro. V razmerju s takšnim dekletom moški pogosto mislijo, da je takšno dekle raje ljubosumno na druge in jih opravlja, kot da se posveti njunem razmerju.

Zaskrbljena

Biti zmerno zaskrbljen je povsem normalno v razmerju, a ko žensko skrbi čisto vsaka stvar, je to lahko resnično nadležno. Takšna ženska čez dan pokliče svojega fanta neštetokrat, da bi ugotovila, ali je vse v redu. In tu ne gre za ljubosumje, ampak zgolj zaskrbljenost. Moški običajno pobegnejo od teh žensk, ker jih preveč nadzirajo, doda Rodman.

Kraljica drame

S temi dekleti ni nikoli dolgočasno, ker so preveč čustvena, zato odnos z njimi dejansko ni preprost. Pogosto naj bi ustvarile dramo, tudi če ni dobrega razloga za to, zato se takšni pari prepirajo večkrat na dan. Morda moškemu nikoli ne bo dolgčas, toda zagotovo bo enkrat utrujen od čustvenih izbruhov, pravi Rodman.

Vsak moški bo imel svojo različico ‘tiste prave‘. Ona je nekdo, ki si zasluži hoditi z moškim z roko v roki po zanimivi poti v življenju.

shutterstock_436510201 Znanost odkriva štiri načine, kako najti prijatelje, ko ste starejši shutterstock_1022031916 7 znanstveno dokazanih načinov, kako so lahko moški ženskam bolj privlačni, kot v resnici so shutterstock_1060159610 Ko ti moški zastavi ta tri vprašanja, ve, da si prava zanj 9 nedolžnih skrivnosti, ki jih moški prikrivajo od žensk. 9 nedolžnih skrivnosti, ki jih moški prikrivajo ženskam · · ·