shutterstock_718970362
V zraku · odnosi

Se sliši to poznano: ravno si se razšla/razšel s svojim partnerjem in zelo kmalu po tem si se znašel/znašla v primežu spominov. Takrat posežeš po telefonu ter si ogleduješ stare fotografije in obujaš sladke spomine na skupne dni. Delati se, da se nista imela rada ter da med vama ni bilo ničesar, nima smisla. Vendar pa tudi ni zdravo, da se brez nadzora prepuščaš nostalgiji. Preberi si seznam 7 vrst fotografij, ki jih ne smeš gledati po razhodu, če želiš čim prej ozdraviti srce.

To je 7 vrst fotografij, ki jih ne smeš gledati po razhodu, če želiš čim prej pozdraviti srce.

Počitniške fotografije

Počitniške fotografije verjetno vsebujejo najlepše trenutke vajine zveze – takrat sta bila sproščena ter imela čas drug za drugega ter za zabavo. Z obujanjem teh spominov počakaj, da vsaj malo preboliš svojega partnerja.

Selfiji

Nič ne ovira celjenje srca bolj kot ogledovanje smešnih in zaljubljenih selfijev.

Fotografije njegove/njene družine

Včasih ob razpadu zveze ne zgubimo le partnerja, temveč tudi njegovo ali njeno družino. Če boš zapadel/zapadla v ogledovanje teh fotografij, te zna hitro potegniti nazaj v zvezo.

Božične fotografije

Božič je čas idile. Morda je bil tudi vajin odnos ravno v tem času na najboljši točki vajine zveze. Ogledovanje teh fotografij te lahko zelo prizadene.

Fotografije z maturantskega plesa

Če je tvoj partner bil tudi tvoj soplesalec/soplesalka na maturantskem plesu, imaš verjetno cel kup fotografij iz tega večera. Takrat sta oba bila še posebej lepa, v ujemajočih se oblekah. Ne ogleduj si teh fotografij takoj po razpadu zveze.

Poročne fotografije

Sta bila s partnerjem poročena? Poročne fotografije naj nekaj časa počakajo.

Fotografije partnerja, posnete po razhodu

Ta nasvet lahko tudi ubesedimo nekoliko drugače: izogibaj se sledenju bivšega po družbenih omrežjih. To te bo spravilo samo v slabo voljo in ranljiv položaj, poleg tega si oba zaslužita prostor za nov začetek.


Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo Človek, ki si te ne zasluži: te stvari so skupne moškim, ki varajo clarisse-meyer-LxeMu7V0-mQ-unsplash Sta kot rit in srajca: 6 razlogov, zakaj je tvoja sestrična tudi tvoja najboljša prijateljica Prepovedan sadež je najslajši: ali je seks z bivšim partnerjem "normalen"? Prepovedan sadež je najslajši: ali je seks z bivšim partnerjem “normalen”? theshiningHS Ljudje, ki ostanejo prijatelji s svojimi bivšimi, so morda psihopati · · ·