7 znakov, da je tvoj dragi morda nesiguren vase.
V zraku · buzz buzz

Vsi imamo v sebi manjši ali večji kanček nesigurnosti, ki se aktivira ob različnih situacijah. Nesigurnost po navadi izhaja iz bolečih, včasih celo travmatskih izkušenj. Dobra novica je, da je moč te izkušnje predelati, kar nas opolnomoči in našo nesigurnost do precejšnje mere zmanjša. Pri drugih osebah včasih lažje prepoznamo nesigurnost, na primer pri našem partnerju – to je 7 znakov, da je tvoj dragi morda nesiguren vase.

Vsi imamo svoje notranje demone, s katerimi se enostavno moramo pogovoriti. Če se tvoj dragi vede nenavadno, teh 7 znakov, da je tvoj dragi morda nesiguren vase.

Nima prijateljev in interesov.

Če tvoj moški nima nobenih prijateljev in interesov, ga morda kaj muči. Mogoče ima veliko neprijetnih izkušenj z drugimi ljudmi. Morda ti bo zaupal težave in mu boš lahko kako pomagala.

Na prvem zmenku ti reče, da te ljubi.

Da se razumemo: tudi ljubezen na prvi pogled je možna, zato fraza »Ljubim te« nikakor ne pomeni, da je moški nesiguren. Zagotovo lahko intuitivno začutiš, ali gre za pristno izkazovanje romantičnih čustev ali neumorno iskanje povezanosti.

Potrebuje neprestano potrjevanje.

Če te ves čas sprašuje, ali ga še ljubiš, ali dela prav stvari, ali ga boš zapustila, ali bosta za vedno skupaj … je možno, da je nesiguren. Mogoče je imel slabe izkušnje v prejšnjih romantičnih razmerjih. O tem se lahko pogovorita.

Ima težave z ljubosumjem.

Ljubosumje je čustvo, ki je redko komu prihranjeno. To ga seveda ne naredi nič manj bolečega, ko zadane nas. Pretirana ljubosumnost brez osnove, ki jo je težko pomiriti, lahko nakazuje na neko globljo rano.

Kontrolira te.

Kontroliranje je v odraslem, zdravem razmerju nedopustno. Velikokrat se zadaj skriva nesigurnost in strah pred izgubo.

Velikokrat grozi z odhodom.

Če ti velikokrat grozi, da te bo zapustil in to izrablja kot vzvod, da doseže svoje, nikoli pa groženj ne izpolni, se morata o tem resno pogovoriti.

Ljubosumen je na prijatelje

Svoj čas na svetu večina ljudi razporedi za prijatelje, ljubezen, delo, spanje, zabavo… Je tvoj partner ljubosumen, ker si vzameš čas tudi za druge stvari kot le zanj? Pogovorita se, kaj ga muči. V vsakem primeru vedi, da imaš pravico do svojega življenja, čeprav si v zvezi z nekom.


6 Instagram trenutkov z najboljšo prijateljico, ki jih morata doživeti vajinih 20. 6 Instagram trenutkov z najboljšo prijateljico, ki jih morata doživeti v vajinih 20. shutterstock_441644299 Takšna ženska lahko osvoji skoraj vsakega moškega 10 zapeljivih moških, ki so z leti vse bolj vroči 10 zapeljivih moških, ki so z leti vse bolj vroči Wiley je najprikupnejši dalmatinec na svetu in za to je kriv njegov smrček Wiley je najprikupnejši dalmatinec – zato pa je kriv njegov smrček ·