Oblikovalski dodatek 7170
Utrip mesta · dom

7170 je nova linija izdelkov slovenskega podjetja INDE Salonit Anhovo, katerega glavno vodilo je sobivanje minimalističnega dizajna s sodobno tehnologijo in naravnimi materiali. 7170 je lahko več stvari. Lahko je oblikovalski dodatek travniku, lahko svetilka ob potki ali stojalo za mrežo za preživljanje prostega časa.

7170 (INDE Salonit Anhovo) je lahko je oblikovalski dodatek travniku, svetilka ob potki ali stojalo za visečo mrežo. Izbira je naša. Poleg svojega edinstvenega videza stojalo nudi tudi LED osvetlitev ter omogoča polnjenje pametnih telefonov in tablic. In to brez nadležnih električnih kablov!

PREBERITE ŠE: Prenosljivi jacuzzi Softub – masažna kad za na pot

Vgrajeni sončni paneli in akumulator zagotavljajo energijo za osvetlitev in napajanje električnih naprav preko USB priključka. Vse, kar moramo storiti je, da stojalo postavimo kamor želimo. Čez zimo ga lahko pospravimo na varno, saj se loči od podstavka ter zaradi svojega minimalističnega dizajna ne predstavlja izzivov za shranjevanje.

Oblikovalski dodatek 7170Odpri galerijo
DIY klimatska naprava DIY klima: doma narejena klimatska naprava za drobiž Mobilni jacuzzi Softub Prenosljivi jacuzzi Softub – masažna kad za na pot Mighty Mug - kozarec, ki se ne prevrne Mighty Mug – kozarec, ki se ne more prevrniti Ročno izdelano pohištvo iz odsluženih letalskih delov Nenavadno pohištvo iz odsluženih delov vojaških in civilnih letal · · ·